Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αιτήσεις για δωρεάν φοιτητική στέγαση έως 5 Δεκεμβρίου

Αιτήσεις για δωρεάν φοιτητική στέγαση έως 5 Δεκεμβρίου

0

Ανακοίνωση από το ΔΠΘ

 

Από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ανακοινώθηκε ότι οι φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται για στέγαση για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, οφείλουν να υποβάλουν αιτήσεις ηλεκτρονικά στην εφαρμογή estia.duth.gr. Οι αιτήσεις για την παροχή δωρεάν στέγασης υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σε ηλεκτρονική μορφή (αρχεία pdf) μεγέθους έως 2ΜΒ.

Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται με τους προσωπικούς κωδικούς των φοιτητών/τριών, τους οποίους χρησιμοποιούν για την είσοδό τους σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου. Μετά την υποβολή της αίτησης, οι αιτούντες/ούσες λαμβάνουν μήνυμα επιβεβαίωσης στο e-mail που δήλωσαν κατά την υποβολή της αίτησης.

Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών είναι από Πέμπτη 30 Νοεμβρίου έως και Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00. Τα αποτελέσματα των αιτήσεων στέγασης αναρτώνται στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου, Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις για στέγαση υποβάλλονται κάθε χρόνο Μάρτιο – Απρίλιο για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…