Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Γ. Τσιτιρίδης: «Θα τιμήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας παράγοντας έργο για τον Δήμο Αβδήρων»

Γ. Τσιτιρίδης: «Θα τιμήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας παράγοντας έργο για τον Δήμο Αβδήρων»

0

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου ορκίστηκε δήμαρχος Δήμου Αβδήρων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Γιώργος Τσιτιρίδης


Την τελετή ορκωμοσίας τίμησαν με την παρουσία τους θεσμικοί παράγοντες της Π.Ε. Ξάνθης


Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος του Δήμου Αβδήρων, Γιώργος Τσιτιρίδης ορκίστηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην αίθουσα του Μουσείου Λαογραφικών Ενδυμάτων Βαλκανικών Χωρών, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι κάτοικοι του δήμου όταν στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση επιβλήθηκε από την πρώτη Κυριακή του πολιτικού του αντιπάλου, Αθανάσιου Κριτσίνη.



Την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αβδήρων παρακολούθησε πλήθος κόσμου μέσα στο οποίο παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Δήμου Μύκης, Αχμέτ Κιούρτ, ο δήμαρχος Δήμου Τοπείρου, Θωμάς Μίχογλου, ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Κωνσταντίνος Κουρτίδης, ο πρόεδρος ΕΒΕ Ξάνθης, Στέλιος Μωραΐτης, η πρώην δήμαρχος Δήμου Αβδήρων, Εύα Τσακίρη καθώς και εκπρόσωποι του 4ου Σώματος Στρατού, του Λιμενικού και του Αστυνομικού Σώματος.



Μετά το πέρας της καθιερωμένης εκκλησιαστικής λειτουργίας, ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο και σε όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους ανέφερε ότι «ο λαός σας ετίμησε και εσείς όλοι οφείλεται να ανταποκριθείτε στην εμπιστοσύνη που έδειξε ο λαός στο πρόσωπο σας. Εγώ θα ήθελα να ευχηθώ να σας δίνει ο Θεός πρώτα υγεία και δύναμη ούτως ώστε η διάρκεια να είναι και πολύκαρπη και καλήκαρπη», ενώ πρόσθεσε «ότι θέλω να ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα συνεργασία η οποία με την χάρη του Θεού θα συνεχιστεί και την επόμενη πενταετία, πάντα για το καλό του ευλογημένου λαού του Θεού».



Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Τσιτιρίδης τόνισε ότι «η αγάπη σας και η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε για να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο του 2014. Στόχος μας είναι το να ολοκληρώσουμε τα έργα που εντάξαμε σε χρηματοδοτικά προγράμματα, προϋπολογισμού 37 εκατ. ευρώ από το 2015 μέχρι σήμερα ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων όλων των οικισμών του Δήμου μας» ενώ παράλληλα υπογράμμισε «Η σημερινή ορκωμοσία, μια μέρα χαράς και ευθύνης, αποτελεί την αρχή μιας νέας δημιουργικής θητείας με την ίδια διάθεση. Με γνώση αλλά με μεγαλύτερη εμπειρία θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό του τόπου μας και όλων των δημοτών του Δήμου Αβδήρων».


Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε «η προτεραιότητα μας για την επόμενη πενταετία είναι η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και η προσέλκυση χιλιάδων τουριστών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό». Τέλος ο δήμαρχος Αβδήρων συνεχάρη για την εκλογή τους όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τους προέδρους και τους κοινοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων.



Παύλος Μαραγκός
pmaragkos@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Παύλος Μαραγκός
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…