Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ «Έφυγε» ο μεγάλος Κώστας Νεστορίδης

«Έφυγε» ο μεγάλος Κώστας Νεστορίδης

0

Στα 93 του χρόνια


Το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ΑΕΚ θρηνούν την απώλεια ενός τεράστιου συμβόλου της ιστορίας της Ένωσης. Ο Κώστας Νεστορίδης έφυγε από τη ζωή στα 93 του χρόνια, αφήνοντας πίσω του βαριά κληρονομιά ποδοσφαιρικού μεγαλείου.

Ο Δραμινός, που έπαιξε επίσης σε Πανιώνιο, Ελλάς Μοσχάτου και Ελλάς Μελβούρνης, κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο με την ΑΕΚ, ενώ ήταν και 17 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα. Ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και ακολουθούσε την ΑΕΚ πάντα πιστά παρά τα προβλήματα υγείας που είχε τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, η μορφή του είναι αποτυπωμένη σε μια από τις γωνίες της Opap Arena, ενώ έζησε τη χαρά να μπει στο νέο γήπεδο της ομάδας αλλά και να πανηγυρίσει κοντά της το τελευταίο νταμπλ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου θα πουν συγγενείς, φίλοι, συμπαίχτες και αντίπαλοι του Κώστα Νεστορίδη το τελευταίο αντίο στον μεγάλο ποδοσφαιριστή. Όπως ανακοινώθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 14:00 στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας, δίπλα στο γήπεδο της ΑΕΚ ενώ τρεις ώρες νωτίερα, από τις 11 το πρωί, η σορός του θρυλικού άσου της Ένωσης θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Η ταφή του θρυλικού «Νέστορα» θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Καλλιθέας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…