Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Vasilis Kostas Trio στην Καπναποθήκη της ΦΕΞ

Vasilis Kostas Trio στην Καπναποθήκη της ΦΕΞ

0

Αυθεντικές συνθέσεις του λαουτίστα Βασίλη Κώστα με ρίζες από την Ελληνική παραδοσιακή μουσική και τον σύγχρονο αυτοσχεδιασμό


H Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει στην Καπναποθήκη της ΦΕΞ το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 21:00 το Vasilis Kostas Trio! Μία συναυλία από εξαιρετικούς καλλιτέχνες για τους λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής και των παραδοσιακών μουσικών οργάνων.

Ο πρόσφατος υποψήφιος για Grammy, λαουτίστας Βασίλης Κώστας παρουσιάζει, μαζί με το τρίο του, αυθεντικές συνθέσεις του με ρίζες από την Ελληνική παραδοσιακή μουσική και τον σύγχρονο αυτοσχεδιασμό. Η έμφαση στη μελωδία, το στοιχείο του ρίσκου και η αναδημιουργία των ίδιων των κομματιών επί σκηνής βρίσκεται στο κέντρο της δημιουργικής προσέγγισης του σχήματος προκαλώντας ακόμα και τα μέλη του να συνθέσουν μουσική σε πραγματικό χρόνο. Μαζί σε αυτό το ταξίδι είναι ο διεθνής μουσικός και συνεργάτης Βαγγέλης Καρίπης στα κρουστά όπως και ο πρόσφατος υπότροφος στο Berklee College of Music Γιώργος Βενέτης στο σαντούρι με στόχο να προσφέρουν μια εμπειρία και νέες μουσικές γέφυρες στο κοινό που θα παρακολουθήσει την παρουσίαση τους.

Είσοδος με πρόσκληση. Προπώληση εισιτηρίων στο Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης.

Πληροφορίες/Κρατήσεις στο 25410-25421.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στο καφέ Ερμής θα παρουσιαστούν ποιήματα του Κώστα Ταβουλτσίδη

Σήμερα στις 19:30 – Μουσική θα παίξουν ο Αντώνης Μουσαδές και ο Γιάννης Βουλτσίδης Η…