Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ για Άδωνι: Μνημείο κυνισμού και αλαζονείας οι δηλώσεις του Υπουργού

ΠΑΣΟΚ για Άδωνι: Μνημείο κυνισμού και αλαζονείας οι δηλώσεις του Υπουργού

0

Τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τα Τέμπη σχολίασε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για κυνισμό και αλαζονεία


«Για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας οι νεκροί στα Τέμπη “δεν απασχολούν” την κοινή γνώμη. Με την ίδια κυνική λογική παρέκαμψαν την εγκληματική απουσία του κράτους και τις υπουργικές ευθύνες, όταν δολοφονούνταν ο Αντώνης Καρυώτης στο λιμάνι του Πειραιά και ο Μιχάλης Κατσούρης στη Νέα Φιλαδέλφεια από την επέλαση Κροατών χούλιγκαν» σχολίασε, με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, τις δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι «Προφανώς δεν αναμένουμε ο κ. Μητσοτάκης να αποδοκιμάσει και να στείλει σπίτι του τον Υπουργό του. Εκείνος κρατά τη μπαγκέτα της αλαζονείας και της αμετροέπειας. Το απέδειξε, όταν από το βήμα της Βουλής κατηγόρησε έναν Πρόεδρο ανεξάρτητης αρχής για “προσωπική ατζέντα” επιχειρώντας ευθεία παρέμβαση».

Η δήλωση του Άδωνι που προκάλεσε αντιδράσεις

Μιλώντας στον Real 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, την Τετάρτη (8/11), o υπουργός Εργασίας ανέφερε συγκεκριμένα,

«Ο Κ. Μητσοτάκης απολαμβάνει μια πρωτοφανή πολιτική κυριαρχία. Κατά τη γνώμη μου ο λόγος αυτής της κυριαρχίας είναι γιατί όλοι του οι πολιτικοί αντίπαλοι έχουν αποφασίσει, δεν ξέρω για ποιους λόγους, αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πράγματι τους Έλληνες, να ασχολούνται με πράγματα που δεν αφορούν κανέναν, παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους.

Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας, άμα τους ρωτήσουμε, ενδιαφέρονται για Εξεταστική ή για Προκαταρκτική επιτροπή για τα Τέμπη; Και πόσοι ενδιαφέρονται για την ακρίβεια, πόσοι ενδιαφέρονται για το αν θα βρει το παιδί τους δουλειά, πόσοι ενδιαφέρονται για το μεταναστευτικό, πόσοι ενδιαφέρονται για την ασφάλεια..

Οι άνθρωποι έχουν αφήσει τον Μητσοτάκη να είναι ο μοναδικός πολιτικός στην Ελλάδα που ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα. Δεν είναι ότι τα κάνει τέλεια. Με σωστά και λάθη. Αλλά πάντως, αν το δεις από μακριά, ποιος πολιτικός ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα στην Ελλάδα, είναι ο εξής ένας. Ο Μητσοτάκης. Αυτό που κάνουν είναι αυτοκτονικό για τους εαυτούς τους. Ασχολούνται με θέματα που δεν αφορούν κανέναν στην Ελλάδα, πχ. με τις υποκλοπές».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…