Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Οι τελωνειακοί υπάλληλοι Ξάνθης στέκονται αλληλέγγυοι στην Λάρισα και τον Έβρο

Οι τελωνειακοί υπάλληλοι Ξάνθης στέκονται αλληλέγγυοι στην Λάρισα και τον Έβρο

0

Θα συγκεντρωθεί υλική βοήθεια για την ενίσχυση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης Λάρισας και του Δημοτικού Σχολείου Παλαγίας Έβρου


Η 4η Ένωση Τελωνειακών Υπαλλήλων, με τις από 19/09/2023 και 01/11/2023 συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της, αποφάσισε τη συγκέντρωση υλικής βοήθειας για την ενίσχυση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης Λάρισας και του Δημοτικού Σχολείου Παλαγίας Έβρου. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η συνδρομή στους συμπολίτες που επλήγησαν σοβαρά από τις πυρκαγιές του Αυγούστου και τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, στις ανωτέρω περιοχές. Στο πλαίσιο, αποφασίστηκε η συγκέντρωση χρηματικού ποσού από τους τελωνειακούς υπαλλήλους της Ένωσης για την αγορά εξοπλισμού που θα αποσταλεί στις ανωτέρω σχολικές μονάδες.

Υπάρχει κάλεσμα, επιπρόσθετα, σε όλους τους πολίτες να πλαισιώσουν αυτήν την προσπάθειά, η οποία φιλοδοξεί να καταστήσει την καθημερινότητα των μικρών μαθητών και των δασκάλων τους λίγο πιο εύκολη, ως μια ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης.

Η βοήθεια συγκεντρώνεται στα τέσσερα Τελωνεία της Ένωσής μας, ήτοι στα  Τελωνεία Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης & Κομοτηνής, αποκλειστικά με τη μορφή σχολικών ειδών, όπως (ενδεικτικά): γραφική ύλη (μαρκαδόροι πίνακα, εκτυπωτικό χαρτί Α4, κλασέρ/ντοσιέ κ.ά), είδη καθαριότητας, μπάλες και λοιπός εξοπλισμός για τις αθλητικές δραστηριότητες (π.χ. δίχτυα για μπασκέτες ή τέρματα ποδοσφαίρου, κορίνες, στρώματα γυμναστικής κ.ά.)

Η 4η Ένωση παρακαλεί θερμά όσους συμπολίτες επιθυμούν να συνδράμουν, να προσκομίσουν οτιδήποτε από τα ανωτέρω είδη σε κάποιο από τα ανωτέρω Τελωνεία, ως και την Δευτέρα 27-11-2023.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…