Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Έβρος: Έφυγε από την ζωή ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Θ. Δημοσχάκης

Έβρος: Έφυγε από την ζωή ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Θ. Δημοσχάκης

0

Σε ηλικία 80 χρόνων, μετά από νοσηλεία στο ΠΓΝΑ εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε


Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 80 χρόνων ο πρώην βουλευτής Έβρου της ΝΔ Θεοφάνης Δημοσχάκης ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν στο ΠΓΝΑ εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Σε ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης άνθρωποι από το συγγενικό του περιβάλλον που βρίσκονταν κοντά του, αναφέρουν ότι «θα τον θυμούνται πάντα για την μεγαλοψυχία και την ανιδιοτέλεια που τον χαρακτήριζε καθώς και για την αγάπη και την προσφορά του στον συνάνθρωπο» Ο εκλιπών ήταν θείος του σημερινού βουλευτή Έβρου της ΝΔ Αναστάσιου Δημοσχάκη.

Ο Θεοφάνης Δημοσχάκης γεννήθηκε στο Ισαάκιο Διδυμοτείχου το 1944. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Βερολίνο και ήταν δικηγόρος.

Πολιτική Δραστηριότητα: Υπήρξε μέλος της Νεολαίας της ΕΡΕ και μεταδικτατορικά διατέλεσε στέλεχος της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου της ΝΔ. Εκλέχθηκε βουλευτής Έβρου με τη Ν.Δ συνολικά πέντε φορές στο χρονικό διάστημα από το 1989 μέχρι το 2004 Ήταν υποψήφιος υπερνομάρχης Έβρου Ροδόπης το 1994.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα 16 Απριλίου στις 11:00 ώρα στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη γενέτειρα του, το Ισαάκιο Διδυμοτείχου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …