Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ξενάγηση του Λυκείου Ελληνίδων Ορεστιάδας στους χώρους του ΛΕΞ

Ξενάγηση του Λυκείου Ελληνίδων Ορεστιάδας στους χώρους του ΛΕΞ

0

«Τα μέλη των ΔΣ αντάλλαξαν σκέψεις για στενότερη συνεργασία, με μεγαλύτερη δυναμική και το επόμενο διάστημα», αναφέρει η Πρόεδρος, κα Στάντσιου στο «Ε»

Το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης με ιδιαίτερη χαρά φιλοξένησε μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων Ορεστιάδας, που βρέθηκαν στην πόλη μας και δεν παρέλειψαν να το επισκεφτούν. Ξεναγήθηκαν στο χώρο του, επισκέφθηκαν το Εκθετήριο Ελληνικών Ενδυμασιών που διαθέτει και τα μέλη των Δ.Σ. και των δύο Λυκείων αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα που τους απασχολούν σχετικά με τον Λυκειακό θεσμό, υποσχόμενα στενότερη συνεργασία. Το Λύκειον των Ελληνίδων  Ξάνθης τους ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψή τους και τα δώρα τους, με τη βεβαιότητα ότι σύντομα θα ανταποδώσει την επίσκεψη και στο χώρο του Λυκείου των Ελληνίδων Ορεστιάδας.

Συμπληρωματικά με τα παραπάνω, η Πέπη Στάντσιου, πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης υπογραμμίζει στο «Ε»: «Ευχαριστούμε θερμά το Λύκειο Ελληνίδων Ορεστιάδας που μας συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα των επισκέψεών του, αναντίρρητα ήταν μεγάλη μας χαρά να ξεναγήσουμε τα μέλη της νεοϊδρυθείσας διοίκησης στους χώρους του Λυκείου. Επίσης, η συνάντηση αποδείχτηκε πολύ εποικοδομητική και τα μέλη μάλιστα χόρεψαν με το εφηβικό τμήμα, μας μοίρασαν δώρα και μας ευχαρίστησαν για την υποδοχή. Ελπίζουμε, λοιπόν, να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και το επόμενο διάστημα».

Χρύσα Κιατίπη
chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …