Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εθνική Ελλάδας: Σήμερα το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία πριν τη μάχη με τη Γαλλία

Εθνική Ελλάδας: Σήμερα το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία πριν τη μάχη με τη Γαλλία

0

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους αγωνίζονται οι δύο ομάδες


Χωρίς διάθεση εισιτηρίων θα διεξαχθεί απόψε στις 19.00 το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με τη Νέα Ζηλανδία στη Ριζούπολη. Το γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» δεν έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές για διεθνείς αγώνες κι έτσι δεν θα εκδοθούν εισιτήρια αλλά  θα ανοίξει μόνο μία Θύρα που προορίζεται για τους επισήμους του αγώνα.

Θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο χώρες θα τεθούν αντιμέτωπες και το παιχνίδι αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο προετοιμασίας της Εθνικής μας για τον τελευταίο αγώνα της στα προκριματικά του EURO 2024 εναντίον της Γαλλίας στις 21/11 (21:45) εντός έδρας.

Είναι δεδομένο ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός  Πογιέτ θα προβεί σε πολλές αλλαγές, από τη στιγμή που διακύβευμα στο ματς ουσιαστικά δεν υπάρχει. Κάτω από τα δοκάρια φαβορί λοιπόν λογίζεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με αουτσάιντερ τον Πασχαλάκη.

Στην άμυνα είναι πιθανό να δούμε τον Βαγιαννίδη να ντεμπουτάρει με τη «γαλανόλευκη» φανέλα, παλεύοντας στα ίσια για τη θέση με τον Ρότα. Αριστερά θα δούμε εκτός απρόοπτου τον Τσιμίκα, ενώ στο κέντρο της άμυνας προβάδισμα φαίνεται να έχουν Μαυροπάνος και Ρέτσος.

Στη μεσαία γραμμή τις δύο από τις τρεις θέσεις διεκδικούν Σιώπης, Μάνταλος και Κουρμπέλης, με τον Κωνσταντέλια να βάζει μαζί με τον Πέλκα γερή υποψηφιότητα για το ένα άκρο, τον Μασούρα για το άλλο και τον Μπακασέτα (σ.σ. έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του) να βρίσκεται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ιωαννίδη.

Φυσικά, επειδή όπως είπαμε η αναμέτρηση είναι φιλικού χαρακτήρα, δεν αποκλείεται οι αλλαγές από τον Πογιέτ να είναι περισσότερες.

Θυμίζουμε τους διεθνείς που έχουν κληθεί για τα παιχνίδια με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…