Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΣ Ξάνθης: Ο Παύλος Μελάς Κουτσού προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου

ΕΠΣ Ξάνθης: Ο Παύλος Μελάς Κουτσού προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου

0

Επικράτησε με 1-0 σε ένα παιχνίδι γεμάτο εντάσεις


Με μεγάλη ένταση, ειδικά στο φινάλε, διεξήχθη ο πρώτος προημιτελικός του κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ του Παύλου Μελά Κουτσού και του Ηρακλή Ζυγού, με νικητή το Κουτσό με 1-0, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ενδεικτικό της έντασης το γεγονός ότι στη διάρκεια του ματς δόθηκαν πέντε κόκκινες κάρτες ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού ακολούθησαν ανακοινώσεις από τους δύο συλλόγους.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την πρόκριση σημειώθηκε στο 30′ με πέναλτυ που εκτέλεσε ο Τυριάκη, το οποίο προήλθε από μία αμφισβητούμενη φάση.

Στο β’ μέρος ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοσή του, δημιούργησε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, όμως βρήκε απέναντί του την ισχυρή άμυνα των γηπεδούχων, ενώ είχαν και δοκάρι στο 55΄.

Στο 78΄έγινε η φάση που έβαλε φωτιά στο παιχνίδι καθώς σε μία φάση που μύριζε γκολ υπήρξε ένα σκληρό μαρκάρισμα, ακολούθησαν διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Ζυγού με αποτέλεσμα να έχουμε μία αποβολή παίκτη για διαμαρτυρία, αποβλήθηκε και παίκτης από τον πάγκο, ο προπονητής και ο πρόεδρος του Ηρακλή Ζυγού.

Μία κόκκινη δόθηκε και στον παίκτη Δεληωρίδη του Π. Μελά, στο 90΄καθώς συμπλήρωσε δύο κίτρινες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής (Χρυσέλης – Σαββόγλου).

Ο Ηρακλής Ζυγού μετά το ματς εξέδωσε λακωνική ανακοίνωση κατά του διαιτητή: «Ευχαριστούμε θερμά τη διαιτητική τριάδα και όλους τους εμπλεκόμενους για την “άψογη εκτέλεσή μας”»

Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ (Σαμαράς): Λαπαδώνης, Σαμαράς, Σεβδίλης Ν., Τυριάκης, Στεπανιάν(78′ Σεβαστάκης), Δεληωρίδης, Τεφήκογλου (34′ λ.τρ. Μπιζάνης, 46′ λ.τρ. Θώμογλου), Κοψαλίδης, Αβερόπουλος (59′ Θαμνίδης), Μίλκογλου (78′ Γεωργιάδης), Μουστάκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΖΥΓΟΥ (Χασιώτης):  Κουρτίδης Φ., Τενεκές, Ιγνατιάδης, Μελετιάδης (46′ Δρόσος Ι.), Μπαλάσης, Μπογιατζόπουλος Αν., Βαλαβάνης, Μπογιατζόπουλος Γ., Ισκελής (46′ Δρόσος Ελ.), Ορφανίδης, Κωφίδης Κ. (46′ Κωφίδης Στ.)

Την επόμενη Τετάρτη θα έχουμε τον δεύτερο προημιτελικό αγώνα μεταξύ Ελπίδας Γενισέας και Άρη Πετεινού και στις 13 Δεκεμβρίου τον τρίτο μεταξύ Ορφέα και Άρη Αβάτου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…