Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ανοίγει ξανά το Δημόσιο ΚΤΕΟ στην Λεύκη

Ανοίγει ξανά το Δημόσιο ΚΤΕΟ στην Λεύκη

0

Ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης κόβει αύριο την κορδέλα των εγκαινίων

Θα εξυπηρετεί οχήματα δημοσίου αλλά και ιδιωτών

Ανοίγει ξανά ανακαινισμένο και με σύγχρονο εξοπλισμό το Δημόσιο ΚΤΕΟ που βρίσκεται στην Λεύκη και είναι ιδιοκτησία της Π.Ε. Ξάνθης. Ήταν ενα στοίχημα για τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κώστα Κουρτίδη να επαναλειτουργήσει το ΚΤΕΟ μετά από 15 χρόνια που παρέμεινε κλειστό και λίγο πριν αποχωρήσει κόβει την κορδέλα Πέμπτη 16 Νοεμβρίου  2023 και ώρα 12:00 με την τέλεση αγιασμού και το παραδίδει στην κοινωνία της Ξάνθης.

 

Όπως ανέφερε στο «Ε» το ΚΤΕΟ θα λειτουργεί με τους 4 υπαλλήλους που είχαν οργανικές θέσεις όταν λειτουργούσε και έχει την δυνατότητα να εξυπηρετεί ένα όχημα ανά μισή ώρα. Οι τιμές καθορίζονται από το υπουργείο μεταφορών και ανέρχονται σε 40 ευρώ όταν τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ χρεώνουν 55 ευρώ. Σ’ αυτό θα μπορούν να ελέγχονται μεγάλα οχήματα όπως λεωφορεία και φορτηγά αλλά και οχήματα τόσο δημόσια, των δήμων και της ΠΕ Ξάνθης όσο και ιδιωτών. Το ΚΤΕΟ θα διαθέτει νέους υπολογιστές, η ψηφιοποίηση έχει γίνει, όπως και οι προληπτικοί έλεγχοι.

Ο κ. Κουρτίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του που υλοποιήθηκε ένα έργο που το είχε δρομολογήσει και παραδίδεται στην κοινωνία της Ξάνθης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…