Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνεδριάζει η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σήμερα

Συνεδριάζει η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σήμερα

0

Αντικείμενο της συνεδρίασης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η προετοιμασία ενόψει αφενός της συζήτησης του προϋπολογισμού του 2024


Με τους τόνους να έχουν πέσει κάπως στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την επιστροφή του Στέφανου Κασσελάκη απ’ τις ΗΠΑ και τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, συναντώνται τις επόμενες ημέρες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον νέο πρόεδρο του κόμματος.

Όπως ανακοινώθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη, 31 Οκτωβρίου, και ώρα 18:00 στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή.  Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεδρίαση της Κ.Ο. υπό τον νέο πρόεδρο.

Αντικείμενο της συνεδρίασης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η προετοιμασία ενόψει αφενός της συζήτησης του προϋπολογισμού του 2024 και, αφετέρου, της συζήτησης του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων φορέων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς τους και λοιπές διατάξεις».

Στη συζήτηση έχουν κληθεί και θα συμμετέχουν οι συντονιστές/συντονίστριες και οι αναπληρωτές/αναπληρώτριες των Τμημάτων της ΚΕ.

Στο μεταξύ, τρέχουν και οι εξελίξεις στα όργανα του κόμματος. Εκκρεμεί το θέμα της παραπομπής στην Επιτροπή Δεοντολογίας των τεσσάρων ιστορικών στελεχών του κόμματος (Νίκου Φίλη, Πάνου Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα και Στέφανου Τζουμάκα), με την Κεντρική Επιτροπή να καλείται να γνωμοδοτήσει σχετικά και με υποεπιτροπές να ελέγχουν τα σχετικά στοιχεία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βουλή: Σε ιδιώτες η διαχείριση των υδάτινων πόρων στη Θεσσαλία;

Ομαδικά πυρά εξαπέλυσε σύσσωμη η αντιπολίτευση στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ Επιμέλεια: Παύλος Μ…