Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα «Route Eleven: Roadmap to success»: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από το Xanthi TechLab

«Route Eleven: Roadmap to success»: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από το Xanthi TechLab

0

Το ταξίδι του Route Eleven είναι δωρεάν και αποτελείται από 11 εβδομαδιαίες συναντήσεις

Το «Route Eleven: Roadmap to success» είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα γυναικείας επιχειρηματικότητας που απευθύνεται σε γυναίκες της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης που κατέχουν ηγετικές θέσεις, όπως στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες ή αυτοαπασχολούμενες.

Στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν εικοσιπέντε (25) γυναίκες, όπου μέσα από έντεκα (11) συναντήσεις – σταθμούς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν επιτυχημένες γυναίκες από διάφορα επαγγέλματα και τομείς, να ανταλλάξουν εμπειρίες κερδίζοντας πολύτιμες γνώσεις και να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους μέσα από πρακτικά εργαστήρια.

Σε κάθε «σταθμό» του Route Eleven,  οι συμμετέχουσες θα μπορέσουν να ανακαλύψουν νέα ορόσημα για την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη, να αναπτύξουν επιχειρηματική σκέψη και να αποκτήσουν ένα εκτεταμένο δυναμικό δίκτυο.

Το πρόγραμμα συνδιοργανώνεται από το Xanthi TechLab), σε συνεργασία με το DCN Global και το Mindspark+, με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. και του Προξενείου των Η.Π.Α. στην Ελλάδα.

Το ταξίδι του “Route Eleven” είναι δωρεάν και αποτελείται από 11 εβδομαδιαίες συναντήσεις (10 δια ζώσης συναντήσεις και 1 διαδικτυακή συνάντηση). Το πρόγραμμα ξεκινάει τστις 3 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις  με μια γιορτή, όπου οι συμμετέχουσες μαζί με τις συνοδοιπόρους τους θα γιορτάσουν τις σημαντικές στιγμές της διαδρομής που διένυσαν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…