Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» στην Κομοτηνή

Η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» στην Κομοτηνή

0

Σήμερα Σάββατο 21 Οκτωβρίου

Το Exagono Κέντρο Νεολαίας και Εθελοντισμού Δήμου Κομοτηνής για άλλη μια φορά συμμετέχει στην δράση «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», καθιστώντας την Κομοτηνή μια από τις 40 πόλεις της Ελλάδας που στηρίζουν ενεργά και διαχρονικά αυτή  την τόσο σημαντική δράση ενεργοποίησης και ευαισθητοποίησης των πολιτών και κυρίως των νέων  για «έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα».

Έτσι, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, τα στελέχη,οι εθελοντές και οι ασκούμενοι του  Κέντρου Νεολαίας και Εθελοντισμού exagono Δήμου Κομοτηνής,οι οποίοι ανέλαβαν να στηρίξουν την δράση θα βρίσκονται στην πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου, από τις 22:00 για να μεταδώσουν το μήνυμα «Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί».

Η 17η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» διεξάγεται, ταυτόχρονα, σε περισσότερα από 40 σημεία διασκέδασης σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών του Ι.Ο.ΑΣ. και την υποστήριξη πλήθους φορέων, εταιρειών και συλλόγων, οι οποίοι συμμετέχουν στη δράση και με έναν διασκεδαστικό τρόπο προτείνουν στις παρέες, να ορίσουν ένα άτομο που, δεν θα καταναλώσει ποτό εκείνη τη βραδιά για να αναλάβει, στο τέλος τη βραδιάς, τον ρόλο του «οδηγού της παρέας», φορώντας ένα ειδικό βραχιολάκι που θα του το θυμίζει με την ακόλουθη προτροπή: «Το να μείνεις νηφάλιος είναι τόσο απλό όσο να φορέσεις ένα βραχιολάκι! Απλά κάντο. Η ζωή είναι ωραία, μην τη χάσεις για ένα ποτό!»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …