Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σε μία κατάμεστη αίθουσα ολοκληρώθηκε η ανακοίνωση των 23 υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του Χρ. Μέτιου

Σε μία κατάμεστη αίθουσα ολοκληρώθηκε η ανακοίνωση των 23 υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του Χρ. Μέτιου

0

Η εκδήλωση-παρουσίαση έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο Elisso της Ξάνθης το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου

Με δυναμική παρουσία κόσμου ολοκληρώθηκε η τρίτη πολιτική εκδήλωση της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης με επικεφαλής τον νυν και εκ νέου υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου στο Ξενοδοχείο Elisso της Ξάνθης. Ο κ. Μέτιος παρουσίασε το πρόγραμμά του τονίζοντας πως έχει πλήρη επίγνωση της ευθύνης του και ότι πιστεύει ακράδαντα πως το αποτέλεσμά των περιφερειακών εκλογών θα καθορίσει την αναπτυξιακή πορεία και τη θωράκιση του τόπου μας απέναντι στις προκλήσεις.

Μεταξύ άλλων στάθηκε στα ακόλουθα:

«Εργαζόμαστε μεθοδικά όλα αυτά τα χρόνια της διοίκησής μας και είμαστε εδώ για να σηματοδοτήσουμε την απόλυτη βούλησή μας να συμβάλουμε δυναμικά και αποφασιστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της Ξάνθης. Είμαστε η μόνη παράταξη που έχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε αντίθεση με άλλες παρατάξεις που αερολογούν. Ξέρουμε τι λέμε και μιλάμε πάντα συγκεκριμένα! Προβάλλουμε μία κοστολογημένη, ρεαλιστική και εφαρμόσιμη πρόταση. Σήμερα, το σχέδιό μας αποτελείται από περισσότερα από 690 έργα μελέτες και δράσεις στις υποδομές, στον πρωτογενή τομέα, στον τουρισμό, στην επιχειρηματικότητα, στην ενέργεια, στο περιβάλλον, στην κοινωνική πολιτική, στην υγεία, παιδεία, στην ψηφιακή μετάβαση. Όλα τα παραπάνω είναι δρομολογημένα και η χρηματοδότηση έχει εξασφαλιστεί .Επιπλέον, έχουμε συμπεριλάβει πάνω από 70 νέα έργα, τα οποία σχεδιάζονται για τα επόμενα χρόνια».

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου με επικεφαλής τον Χρήστο Μέτιο έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου Elisso της Ξάνθης την Παρασκευή 22/09

Το αρδευτικό έργο μεταφοράς νερού από τον ποταμό Νέστο στην πεδιάδα της Ξάνθης

«Έχει δρομολογηθεί για την Ξάνθη έργο μεταφοράς νερού από τον ποταμό Νέστο στην πεδιάδα της Ξάνθης και εξυπηρετεί ανάγκες άρδευσης 57.000 στρεμμάτων και συνολικά 5.000 αγρότες με χρηματοδότηση ύψους 169,5 εκ. Ευρώ. Νιώθουμε υπερηφάνεια για την δρομολόγηση της 1ης φάσης του έργου και επισημαίνουμε πως σε τελικό στάδιο θα μπορεί να αρδεύσει 250.000 στρέμματα και να εξυπηρετεί 20.000 αγρότες, προϋπολογισμού 169,5 εκ.», δήλωσε ο κ. Μέτιος.

Χρύσα Κιατίπη
chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…