Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ RUN GREECE Αλεξανδρούπολης: Με σύνθημα (και έσοδα) τρέχουμε για τους πυρόπληκτους ο αγώνας της Κυριακής

RUN GREECE Αλεξανδρούπολης: Με σύνθημα (και έσοδα) τρέχουμε για τους πυρόπληκτους ο αγώνας της Κυριακής

0

Συνέντευξη των διοργανωτών – Οι εγγραφές συνεχίζονται

Με το σύνθημα “τρέχουμε για τους πυρόπληκτους” και τα έσοδα να διατίθενται σε όσους  επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο νομό μας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 το φετινό RUN GREECE Αλεξανδρούπολης.

Η διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός εδώ και χρόνια, αποκτάει ιδιαίτερη σημασία και αξία, με τον φετινό της σκοπό. Η πρόταση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δήμου Αλεξανδρούπολης για να διατεθούν όλα τα έσοδα στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας, έγινε δεκτή από την διοίκηση του ΣΕΓΑΣ. Μάλιστα η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα θα βρίσκεται στην πόλη της Αλεξανδρούπολης το διήμερο 23 και 24 Σεπτεμβρίου για να παρακολουθήσει το RUNGREECE, θέλοντας να τονίσει με την παρουσία της την αμέριστη συμπαράσταση του ΣΕΓΑΣ στις πυρόπληκτες περιοχές. Η κυρία Σακοράφα θα έχει συνάντηση με τους παράγοντες και τους προπονητές των Σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης που εδρεύουν στη Θράκη, για τα τρέχοντα ζητήματα της Ομοσπονδίας και της ΕΑΣ. Η συζήτηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 12.00μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης (Αίνου 46).

Οι εγγραφές για τους αγώνες συνεχίζονται τόσο ηλεκτρονικά όσο και μπροστά στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης. Οι διοργανωτές στη συνέντευξη Τύπου την οποία έδωσαν, κάλεσαν τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή και να τρέξει έστω και λίγο, στηρίζοντας τον… ιερό σκοπό της φετινής διοργάνωσης. Μίλησαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης Θοδωρής Βουρδόλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου και Τουρισμού Θανάσης Τσώνης, ο εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ και Τεχνικός Υπεύθυνος των αγώνων Χρήστος Χατζηβασιλείου, η εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ Θράκης Άννα Χωρινού, ο Πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αυγερινός Μεσσηνέζης και ο εκπρόσωπος του Δρομέα Θράκης Κώστας Πατερόπουλος.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…