Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Λαϊκή Συσπείρωση: Ανακοίνωσε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στον Δήμο Αβδήρων

Λαϊκή Συσπείρωση: Ανακοίνωσε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στον Δήμο Αβδήρων

0

Από 90 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους το 2019, 130 το 2023

Π. Μαχαιρίδου, υποψήφια Δήμαρχος Αβδήρων : «Φέτος μπορούμε πράγματι να έχουμε δυναμική παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο των Αβδήρων»

Συνεχίζει τη ριζική της ανανέωση η Λαϊκή Συσπείρωση όσον αφορά στα τοπικά ψηφοδέλτια καθώς ανακοινώθηκαν οι 25 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον Δήμο Αβδήρων.

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου στα γραφεία της Κ.Ο. ΚΚΕ, η υποψήφια Δήμαρχος Αβδήρων, Παρασκευή Μαχαιρίδου και ο γραμματέας της ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ΑΜΘ με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Φρέγκογλου έστειλαν ηχηρό μήνυμα σχετικά με τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών καθώς υπογράμμισαν ότι «απευθυνόμαστε σε όλους που αντιστέκονται και πάνε κόντρα στις πιέσεις ,στα κάθε είδους ρουσφέτια και ανταλλάγματα, που αγωνιούν για τον τόπο και αναζητούν μια διέξοδο και προοπτική γι’ αυτόν, που αγαπούν τα χωριά τους και παλεύουν να τα κρατήσουν ζωντανά».

Ν. Φρέγκογλου: «Η στρατηγική σύγκλιση των αστικών κομμάτων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, στον χώρο της τοπικής διοίκησης γίνεται πραγματικά ταύτιση»

O Νίκος Φρέγκογλου, γραμματέας της ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ΑΜΘ με τη Λαϊκή Συσπείρωση τόνισε ότι «Σημαντικό στοιχείο είναι πως έχουμε σχεδόν 50% αύξηση του αριθμού των υποψηφίων. Από 90 υποψηφίους στα αντίστοιχα ψηφοδέλτια του 2019, τώρα έχουμε 130. Δεκάδες αγωνιστές κι αγωνίστριες για πρώτη φορά κάνουν το βήμα της συμπόρευσης με το ΚΚΕ, με τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, συμβάλλοντας στην εκλογή όσο γίνεται περισσότερων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων που θα είναι μαχητική εργατική λαϊκή αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική, θα αντιπαλέψουν στην πράξη την απογοήτευση, τη μοιρολατρία και τον συμβιβασμό που καλλιεργούν  οι πολιτικές δυνάμεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, θα συγκρουστούν με την πολιτική του συστήματος, τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις δεσμεύσεις στο ΝΑΤΟ».

Παράλληλα, επισήμανε ότι: «Δεν είναι τυχαίο πως και στους 4 υπόλοιπους συνδυασμούς στον Δήμο Ξάνθης αλλά και στους 2 υπόλοιπους συνδυασμούς στον Δήμο Αβδήρων ισχυρή είναι η παρουσία της ΝΔ. Η στρατηγική σύγκλιση των αστικών κομμάτων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, στον χώρο της τοπικής διοίκησης γίνεται πραγματικά ταύτιση. Η αποφασιστική ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιφέρεια ΑΜΘ και τους δήμους Ξάνθης – Αβδήρων και περιφερειακές εκλογές θα συμβάλει στην ενίσχυση του αγώνα για την απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής αλλά και για το άνοιγμα της προοπτικής  ενός άλλου δρόμου ανάπτυξης, που θα βάζει στο επίκεντρο τις εργατικές – λαϊκές ανάγκες με τον πλούτο ιδιοκτησία αυτών που τον παράγουν, των εργαζομένων, με κεντρικό σχεδιασμό και με τον λαό στην εξουσία».

Π. Μαχαιρίδου: «Φέτος μπορούμε πράγματι να έχουμε δυναμική παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο των Αβδήρων»

Η Παρασκευή Μαχαιρίδου, υποψήφια Δήμαρχος Αβδήρων με τη Λαϊκή Συσπείρωση, παίρνοντας τον λόγο ανέφερε ότι «Η  συμμετοχή πολλών ανθρώπων για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιό μας, εργαζόμενων, γυναικών, φοιτητών, ανθρώπων του πολιτισμού, απόμαχων της δουλειάς, με σημαντική παρουσία στην κοινωνία, μας γεμίζει αισιοδοξία ότι φέτος μπορούμε πράγματι να έχουμε δυναμική παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο των Αβδήρων».

Εν συνεχεία υπογράμμισε ότι «η πολυδιαφημισμένη ανάπτυξη από τους συνδυασμούς Τσιτιρίδη – Κριτσίνη, δε σημαίνει τίποτα άλλο από αυτό που σήμερα ζουν οι εργαζόμενοι που κατοικούν στον Δήμο Αβδήρων. Φορομπηξία, ακριβά τέλη στο όνομα της ανταποδοτικότητας, άρα ξεζούμισμα των πολλών και κέρδη για τους λίγους. Για εμάς ανάπτυξη είναι αυτή που έχει κοινωνικό πρόσημο, αυτή που στηρίζει την κοινωνία και τις λαϊκές οικογένειες αναπτύσσοντας δομές κοινωνικής πολιτικής, προστασίας του περιβάλλοντος και της ζωής, που αναπτύσσει και στηρίζει τον πολιτισμό συνδεδεμένο με την ιστορία του τόπου και τους αγώνες του λαού του, που στηρίζει τον δωρεάν-μαζικό λαϊκό αθλητισμό με υποδομές και προσωπικό».

Οι 25 νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Αβδήρων είναι:

  1. Αβραμίδης Χαράλαμπος, ελεύθερος επαγγελματίας από τον Πετεινό
  2. Ζάικου Στυλιανή, καθηγήτρια από τη Γενισέα
  3. Καλαϊτζής Γιάννης, συνταξιούχος από τη Διομήδεια
  4. Καραγιαννίδης Γρηγόριος, εργαζόμενος στα ΜΜΕ από τη Γενισέα
  5. Καραγιαννίδης Χριστόφορος, νοσηλευτής στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης από τη Γενισέα
  6. Κωτάκη Παρασκευή, συνταξιούχος από τη Διομήδεια
  7. Μορφίδης Νίκος, άνεργος από τη Γενισέα
  8. Μουρατίδης Αριστείδης, συνταξιούχος από τη Φελώνη
  9. Μπεμπέκης Νίκος, άνεργος από το Μυρωδάτο
  10. Μυστακίδης Φραντσέσκο, εργαζόμενος στο ΓΝΞ από τη Διομήδεια
  11. Νεοφυτίδου Αγγελική, ιδιωτική υπάλληλος από τη Γενισέα
  12. Νεοφυτίδου Κυριακή, ελεύθερος επαγγελματίας από τον Πετεινό
  13. Νεοφυτίδου Σουσάνα, ιδιωτική υπάλληλος από τον Πετεινό
  14. Οσμάν Σαμή, συνταξιούχος οικοδόμος από το Γρήγορο
  15. Παγκοζίδης Κωνσταντίνος, συνταξιούχος από τη Γενισέα
  16. Παγκοζίδου Φωτεινή, συνταξιούχος από το Ν. Ζυγό
  17. Πάππος Δημήτριος. Συνταξιούχος από τη Γενισέα
  18. Σαμπρή Ογλού Σαμπιχά, ιδιωτική υπάλληλος από τη Γενισέα
  19. Σαραντίδου Δήμητρα, δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο Γενισέας
  20. Συμεωνίδης Αριστείδης, ελεύθερος επαγγελματίας από τη Γενισέα
  21. Τιτόπουλος Νίκος, ελεύθερος επαγγελματίας από τη Γενισέα
  22. Τσαχιρίδης Αρκάδιος, συνταξιούχος βιομηχανικός εργάτης από τον Πετεινό
  23. Φυλαχτάκη Ξανθή, συνταξιούχος εργαζόμενη στην Πρόνοια από την Νέα Κεσσάνη
  24. Φυντανάκη Μαρία, συνταξιούχος δημοτική υπάλληλος από τη Συδινή
  25. Χατζηγεωργίου Ραφαήλ, φοιτητής από την Φελώνη                                                                        Παύλος Μαραγκός
    pmaragkos@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…