Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Λαϊκή Συσπείρωση ΑΜΘ: Κροκοδείλια τα δάκρυα του Περιφερειάρχη ΑΜΘ για τον Έβρο

Λαϊκή Συσπείρωση ΑΜΘ: Κροκοδείλια τα δάκρυα του Περιφερειάρχη ΑΜΘ για τον Έβρο

0

«Τι μας είπε ο κύριος Περιφερειάρχης; Τα ίδια με την κυβέρνησή του! Οι άνεμοι, οι υψηλές θερμοκρασίες, τα πρωτοφανή φυσικά φαινόμενα», τονίζει σε ανακοίνωσή της

Σε ανακοίνωση προέβη η Λαϊκή Συσπείρωση ΑΜΘ με αφορμή τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Μέτιου όσον αφορά στην πρωτοφανή καταστροφή που υπέστη ο Έβρος.

Η ανακοίνωση σχολιάζει δεικτικά ότι «η διοίκηση προσπάθησε να «βγάλει λάδι» την κυβέρνηση, να παραγραφούν οι τεράστιες ευθύνες της, όπως και όλων των προηγούμενων για την εγκληματική εγκατάλειψη των δασών, της δασοπροστασίας, τις ελλείψεις σε Πυροσβεστική, Δασαρχεία, όπως και οι δικές της μεγάλες ευθύνες, αφού υπηρετεί την ίδια πολιτική που λογαριάζει ως κόστος την προστασία της ζωής, του φυσικού περιβάλλοντος, της περιουσίας του λαού και βλέπει όφελος στις μπίζνες που προετοιμάζει η κυβέρνηση στα αποκαΐδια».

Στη συνέχεια, τονίζει: «Τι μας είπε ο κύριος Περιφερειάρχης; Τα ίδια με την κυβέρνησή του! Οι άνεμοι, οι υψηλές θερμοκρασίες, τα πρωτοφανή φυσικά φαινόμενα κλπ. Ότι δηλαδή λέγανε και πέρυσι για τη Δαδιά στον Έβρο και το Παπίκιο Όρος στη Ροδόπη, στην “πρόβα τζενεράλε” της φετινής ολοκληρωτικής καταστροφής. Τι δεν μας είπε; Ότι αυτές οι «πρωτόγνωρες συνθήκες» ήρθαν για να μείνουν και αυτό το γνωρίζουμε εδώ και χρόνια, αλλά το σχέδιο παραμένει το ίδιο: «τρέξτε να σωθείτε» και η πυρκαγιά … κάποτε θα σβήσει και μόνη της […]».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…