Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη δυτική είσοδο της ΒΙ.ΠΕ. Ξάνθης λόγω εργασιών καθαρισμού και συντήρησης των σχαρών ομβρίων υδάτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη δυτική είσοδο της ΒΙ.ΠΕ. Ξάνθης λόγω εργασιών καθαρισμού και συντήρησης των σχαρών ομβρίων υδάτων

0

Οι εργασίες ξεκίνησαν χθες Πέμπτη και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης ενέκρινε τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο της Ε.Ο. 2 με τη δυτική είσοδο της ΒΙ.ΠΕ. λόγω εργασιών καθαρισμού και συντήρησης των σχαρών ομβρίων υδάτων.

Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

  • Η έγκριση του περιορισμού κυκλοφορίας όλων των οχημάτων προκειμένου πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού και συντήρησης των σχαρών ομβρίων υδάτων (και αντικατάστασης αυτών όπου κρίνεται απαραίτητο) που βρίσκονται στον κόμβο της Ε.Ο. 2 με τη δυτική είσοδο της ΒΙ.ΠΕ.. Για την ασφαλή διεξαγωγή των εν λόγω εργασιών θα λάβει χώρα αποκλεισμός του συγκεκριμένου τμήματος και η κίνηση όλων των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της διασταύρωσης Ευμοίρου, σύμφωνα με την κάθετη σήμανση που θα τοποθετηθεί, με ευθύνη του αναδόχου του έργου.
  • Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από πρωινές ώρες της Πέμπτης 14.09.2023 και θα περαιωθούν απογευματινές ώρες της Δευτέρας 18.09.2023.
  • Με μέριμνα και ευθύνη του εργολήπτη του έργου και των εκτελούντων, εν γένει, τις εργασίες, σε συνεργασία σε συντρέχουσα περίπτωση με τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες και το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης να τοποθετηθεί σχετική σήμανση, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Κ.Ο.Κ. και της υπ΄ αριθ. ΔΜΕΟ/Ο/613 (Φ.Ε.Κ. 905 Β΄ / 20-5-2011) Απόφασης Υφυπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και έγκαιρη ενημέρωση των οδηγών και τυχόν πεζών. Σε συντρέχουσα περίπτωση, να χρησιμοποιηθούν σημαιοφόροι, με κατάλληλη ενδυμασία και λοιπό εξοπλισμό.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκίνησαν οι συλλήψεις για βεγγαλικά

Από σπίτι σε οικισμό της Καβάλας κατασχέθηκαν 1784 κροτίδες, 495 φωτοβολίδες και 7 βεγγαλι…