Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η παράταξη «Δημοτική Αλλαγή» ο μοναδικός συνδυασμός που κατέρχεται στον Δήμο Τοπείρου

Η παράταξη «Δημοτική Αλλαγή» ο μοναδικός συνδυασμός που κατέρχεται στον Δήμο Τοπείρου

0

«Πήρα την απόφαση να διεκδικήσω ξανά το αξίωμα του Δημάρχου ηγούμενος μιας ομάδας που απαρτίζεται από 105 υποψηφίους οι οποίοι μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες με εμένα για τον τόπο μας», ανακοίνωσε ο Θωμάς Μίχογλου

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο Πρωτοδικείο Ξάνθης η διαδικασία ανακήρυξης των συνδυασμών που συμμετέχουν στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 στον Δήμο Τοπείρου.

Όπως δηλώνει ο ίδιος: «Η παράταξη “Δημοτική Αλλαγή” είναι η μοναδική που κατέρχεται στην εκλογική διαδικασία, συσπειρώνοντας όλες τις υγιείς δυνάμεις σε έναν ενιαίο συνδυασμό, ως απόρροια της εντιμότητας, της εργατικότητας και της αποτελεσματικότητας μας. Το προηγούμενο διάστημα υλοποιήθηκαν σημαντικά έργα και παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας. Οι παρεμβάσεις αφορούν σε αντικατάσταση υποδομών πόσιμου ύδατος, οργάνωση πολεοδομικού σχεδιασμού, δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας, βελτίωση της καθημερινότητας και εξυπηρέτηση του πολίτη, αναβάθμιση περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής, βελτίωση αθλητικών υποδομών και σχολικής στέγης, καθώς και δράσεις κοινωνικής πρόνοιας που υλοποιούνται με χρηματοδοτήσεις που εξασφαλίστηκαν από διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία με συνολικό προϋπολογισμό πάνω από 20 εκ. ευρώ. Επιπλέον, έχουν υποβληθεί σε αναπτυξιακά προγράμματα έργα προϋπολογισμού πάνω από 5 εκ. ευρώ τα οποία πρόκειται να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα».

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου πρόσθεσε: «Πήρα την απόφαση να διεκδικήσω ξανά το αξίωμα του Δημάρχου ηγούμενος μιας ομάδας που απαρτίζεται από 105 υποψηφίους οι οποίοι μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες με εμένα για τον τόπο μας. Συντροφιά με ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους, χωρίς αποκλεισμούς και ταμπέλες, κάνοντας την ισονομία και ισοπολιτεία σημαία μας, δίνοντας την ευκαιρία στον καθένα να προσφέρει, ανοίγοντας την πόρτα του Δήμου σε όλους, ανεξαρτήτως θρησκείας, κουλτούρας ή καταγωγής. Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε τα θεμέλια για έναν Δήμο που μας αξίζει».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βουλή: Σε ιδιώτες η διαχείριση των υδάτινων πόρων στη Θεσσαλία;

Ομαδικά πυρά εξαπέλυσε σύσσωμη η αντιπολίτευση στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ Επιμέλεια: Παύλος Μ…