Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εγνατία Οδός: Με κλείσιμο διοδίων και επιπλέον σήμανση η αντιμετώπιση των διακινητών

Εγνατία Οδός: Με κλείσιμο διοδίων και επιπλέον σήμανση η αντιμετώπιση των διακινητών

0

«Ο καθένας καλείται να βγάλει τα συμπεράσματά του» το σχόλιο του βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ

Μέσω της Εγνατίας Οδού απάντησε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ για την πρακτική διακινητών να εισέρχονται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Να σημειωθεί ότι η ερώτηση απευθύνονται και προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η απάντηση του οποίου εκκρεμεί. Στη δική της απάντηση, πάντως η Εγνατία, περιορίζεται στο να επισημάνει πως θα «εγκαταστήσει άμεσα επιπλέον σήμανση σε θέσεις που δυνητικά μπορεί να πραγματοποιηθούν αντίθετες είσοδοι στον αυτοκινητόδρομο» ενώ θυμίζει πως ήδη «πραγματοποιούνται προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας στους αντίστοιχους Σταθμούς Διοδίων».

«Ο καθένας καλείται να βγάλει τα συμπεράσματά του για τον προγραμματισμό της κυβέρνησης και τα μέτρα πρόληψης που λαμβάνονται για την ασφάλεια των εποχούμενων πολιτών που κινούνται κατά μήκος της Εγνατίας Οδού στον άξονα από το Νέστο έως και το τελωνείο των Κήπων καθώς και τους επ’ αυτής διερχόμενους κάθετους άξονες» ήταν το σχόλιο το βουλευτή Ροδόπης για την απάντηση που έλαβε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…