Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Χ. Τοψίδης: «Η “Περιφερειακή Σύνθεση” είναι μια πραγματικά ανεξάρτητη παράταξη»

Χ. Τοψίδης: «Η “Περιφερειακή Σύνθεση” είναι μια πραγματικά ανεξάρτητη παράταξη»

0

Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης» στο Z-Palace την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου

Παρουσιάστηκαν οι τέσσερις πυλώνες του προγράμματος της παράταξης αλλά και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι ΠΕ Ξάνθης

Την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου ο Χριστόδουλος Τοψίδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ και επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης» πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία στην Ξάνθη και πιο συγκεκριμένα στο Z-Palace.

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα η Μαρίνα Παυλίδου προλόγισε τον κ. Τοψίδη προτού ο ίδιος παρουσιάσει τους τέσσερις πυλώνες πάνω στους οποίους δομήθηκε το πρόγραμμα της «Περιφερειακής Σύνθεσης» – Κοινωνία, Οικονομία, Τεχνολογία, Περιβάλλον.

Ο κ. Τοψίδης δήλωσε αποκλειστικά στο «Ε»:

«Η “Περιφερειακή Σύνθεση” είναι η μοναδική παράταξη η οποία είναι ανεξάρτητη. Είναι μια παράταξη που έχει ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους, από όλους τους επαγγελματικούς τομείς οι οποίοι έχουν όρεξη για δουλειά και δημιουργία. Είμαστε η παράταξη που έχει στο επίκεντρο “τον άνθρωπο”.  Ρωτάμε τους πολίτες της Ξάνθης: Θέλετε έναν Περιφερειάρχη που να διοικεί και να δίνει όραμα, προοπτική και ανάπτυξη στην περιοχή ή κάποιον που να παίρνει εντολές από την Αθήνα;».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Παύλος Μαραγκός
pmaragkos@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Παύλος Μαραγκός
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…