Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ο Δήμος Ξάνθης διακηρύσσει δημοπρασία για την εκμίσθωση κοινόχρηστου χώρου στην Κεντρική Πλατεία

Ο Δήμος Ξάνθης διακηρύσσει δημοπρασία για την εκμίσθωση κοινόχρηστου χώρου στην Κεντρική Πλατεία

0

Η εν λόγω δημοπρασία θα λάβει χώρα στις 28 Ιουλίου στις 11:30 στο Δημαρχείο Ξάνθης

Ο Δήμαρχος Ξάνθης διακηρύσσει πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση κοινόχρηστου χώρου, στην πλατεία Δημοκρατίας, στην Ξάνθη, για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που θα διεξαχθεί την 28η Ιουλίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30 στο Δημαρχείο Ξάνθης (Πλατεία Δημοκρατίας).

Το προς εκμίσθωση ακίνητο είναι αδιάθετο τμήμα κοινόχρηστου χώρου στην Πλατεία Δημοκρατίας , εμβαδού 22,83 m2 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (K.Y.E.), με όριο πρώτης προσφοράς το ποσό των 471,50€. Στη δημοπρασία μπορούν να συμμετέχουν οι ιδιοκτήτες Κ.Υ.Ε. που δεν διαθέτουν προβολή στην Πλατεία Δημοκρατίας και είναι όμορα με καταστήματα που διαθέτουν προβολή επί της Πλατείας. Ιδιοκτήτες Κ.Υ.Ε. που διαθέτουν προβολή επί της πλατείας, δεν δικαιούνται να συμμετέχουν.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά παρέχονται από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, ημέρες: Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 08:30 – 14:00, τηλέφωνο 2541350827, Ταχ. Διεύθυνση: Πλατεία Δημοκρατίας, 67132, Ξάνθη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …