Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Αφεντούλης Τσακιρίδης νέος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Δόμησης, Αδειοδοτήσεων και Πολιτικής Προστασίας

Ο Αφεντούλης Τσακιρίδης νέος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Δόμησης, Αδειοδοτήσεων και Πολιτικής Προστασίας

0

Θα οριστεί στη θέση του κ. Ζερενίδη, ο οποίος αποχώρησε τέλος Ιουνίου

Με επίσημη, πλέον, ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης στη Διαύγεια, ο Αφεντούλης Τσακιρίδης είναι πλέον ο νέος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Δόμησης, Αδειοδοτήσεων και Πολιτικής Προστασίας στη θέση του κ. Ζερενίδη ο οποίος αποχώρησε από τη συγκεκριμένη θέση πρόσφατα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης «ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης αποφάσισε τον ορισμό αντί του κ.Ιωάννη Ζερενίδη του Κωνσταντίνου, του κ. Τσακιρίδη Αφεντούλη του Παναγιώτη ως Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Δόμησης, Αδειοδοτήσεων και Πολιτικής Προστασίας. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου Εμμανουήλ Φανουράκη του Ιωάννη, τις αρμοδιότητές του ασκεί ο Αντιδήμαρχος Τσακιρίδης Αφεντούλης του Παναγιώτη».

Ο Αντιδημάρχος Τεχνικών Έργων, Δόμησης, Αδειοδοτήσεων και Πολιτικής Προστασίας έχει τις εξής αρμοδιότητες:

  • Να προΐσταται του Τμήματος Μελετών Έργων Συγκοινωνιακών, Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών και του Τμήματος Μελετών Έργων Κτιριακών, Ενεργειακών και Υπαίθριων Χώρων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, της Διεύθυνσης Δόμησης και του Τμήματος Αδειοδοτήσεων και Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών των κεντρικών υπηρεσιών του Δήμου, πλην των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με τις λαϊκές αγορές.
  • να προΐσταται του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, όλων των υπηρεσιών του Δήμου.
  • Να εκδίδει τις άδειες που προβλέπονται από τις διατάξεις που διέπουν τις αρμοδιότητες των υπηρεσιών των οποίων προΐσταται, εκτός εάν άλλως προβλέπεται από ειδικές διατάξεις.
  • Να εισηγείται στα αρμόδια όργανα του Δήμου τα θέματα των αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών των οποίων προΐσταται και να αναλαμβάνει την εκτέλεση των σχετικών αποφάσεων
  • Να ασκεί πολιτική εποπτεία επί των δράσεων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και να προωθεί πολιτικές κατευθύνσεις προς τις υπηρεσίες που προΐσταται.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…