Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του 48χρονου από τον Κένταυρο

Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του 48χρονου από τον Κένταυρο

0

Εξαφανίστηκε από χθες και αγνοείται – Είναι ΑμεΑ

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας με αστυνομικό σκύλο “σαρώνουν” την ορεινή περιοχή

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και  της Αστυνομίας με την συνδρομή εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου  είναι από χθες το πρωί σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του 48χρονου από τον Κένταυρο που εξαφανίστηκε χθες το πρωί από  το χωριό του. Ο 48χρονος έχει  νοητική υστέρηση και διέμενε με την οικογένεια του  αδελφού του. Την δήλωση  εξαφάνισης έκανε η γυναίκα του αδελφού του και έκτοτε οι ειδικές δυνάμεις “χτενίζουν” την περιοχή για να τον εντοπίσουν. Στις έρευνες συμμετέχει και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού Παραρτήματος Ξάνθης η οποία και δημοσίευσε τις παρακάτω φωτογραφίες.

Για την εξαφάνισή του, το “Χαμόγελο του Παιδιού” έχει ενεργοποιήσει Missing Alert.

Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

“Στις 18.07.2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από τον οικισμό Κένταυρος Ξάνθης ο Σαΐτ Ογλού Χασάν, 48 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σαΐτ Ογλού Χασάν σήμερα, 19.07.2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και υπάρχει φόβος για τη ζωή του. Ο Σαΐτ Ογλού Χασάν έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μαύρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση”.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

 

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκίνησαν οι συλλήψεις για βεγγαλικά

Από σπίτι σε οικισμό της Καβάλας κατασχέθηκαν 1784 κροτίδες, 495 φωτοβολίδες και 7 βεγγαλι…