Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Εργασίες κοπής δέντρων σε τμήμα της Εθνικής Οδού Ξάνθης-Καβάλας

Εργασίες κοπής δέντρων σε τμήμα της Εθνικής Οδού Ξάνθης-Καβάλας

0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως σήμερα στο τμήμα μεταξύ της γέφυρας του ποταμού Νέστου και της γέφυρας της σιδηροδρομικής γραμμής πλησίον οικισμού Τοξοτών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε εφαρμογή έως και σήμερα το απόγευμα σε τμήμα της Εθνικής Οδού με αφορμή τις εργασίες κοπής δέντρων.

Το συγκεκριμένο τμήμα θα είναι μεταξύ της γέφυρας του ποταμού Νέστου και της γέφυρας της σιδηροδρομικής γραμμής πλησίον οικισμού Τοξοτών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης:

1.Εγκρίνεται ο περιορισμός κυκλοφορίας όλων των οχημάτων προκειμένου πραγματοποιηθούν εργασίες αντιμετώπισης παρόδιας βλάστησης και συγκεκριμένα κοπής δέντρων που βρίσκονται εκατέρωθεν της Ε.Ο. 2 στο τμήμα μεταξύ της γέφυρας του ποταμού Νέστου και της γέφυρας της σιδηροδρομικής γραμμής, πλησίον του οικισμού Τοξοτών.

2.Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από πρωινές ώρες της Τρίτης 11.07.2023 έως και θα περαιωθούν απογευματινές ώρες της Τετάρτης 12.07.2023.

3.Ανάλογα το σημείο και το τμήμα ή είδος των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται με στένωση της εκάστοτε λωρίδας κυκλοφορίας σύμφωνα με την κάθετη σήμανση, τους σχετικούς κανονισμούς και την ισχύουσα νομοθεσία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…