Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Οι Παλαίμαχοι του ΑΟΞ συζητούν με τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΞ για το μέλλον της ομάδας

Οι Παλαίμαχοι του ΑΟΞ συζητούν με τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΞ για το μέλλον της ομάδας

0

4μελής επιτροπή θα προετοιμάσει τη συνάντηση

Εξελίξεις για το μέλλον του ΑΟΞ προμηνύει η συνάντηση που προετοιμάζεται μεταξύ του προέδρου του Ερασιτέχνη ΑΟΞ Κωνσταντίνου Ψωμά και τους Παλαίμαχους της ομάδας, μετά από πρόσκληση του πρώτου.

Οι Παλαίμαχοι απάντησαν με ανακοίνωσή τους θετικά στο αίτημα του προέδρου κ. Ψωμά και του Δ.Σ. του ΑΟΞ και για το σκοπό αυτό συστάθηκε μια 4μελής επιτροπή η οποία αποτελείται από τους κ.κ. Μαζάνη, Μαραντά, Μοσχίδη και Τσίμπλα προκειμένου να προετοιμάσουν τον διάλογο μεταξύ των δύο φορέων.

Αναφέρει η ανακοίνωση των Παλαίμαχων:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Αξιότιμα μέλη του Συλλόγου

Ο Σύλλογος Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ΑΟΞ όπως θα γνωρίζετε από την ίδρυσή του, ήταν, είναι και θα είναι πάντα αρωγός στην οποιαδήποτε κίνηση αφορά την ομάδα μας για την οποία όλοι έχουμε δώσει τον εαυτό μας.

Αναφορικά με την πρόσκλησή σας, σας γνωρίζουμε ότι οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε είμαστε διαθέσιμοι σε έναν εποικοδομητικό διάλογο για το μέλλον του Ερασιτέχνη ΑΟΞ όπου και προεδρεύετε.

Ο Σύλλογός μας σε γενομένη συζήτηση θα εκπροσωπείται από τους κ.Μαζάνη Αντώνιο, Μαραντά Γεώργιο, Μοσχίδη Παναγιώτη και Τσίμπλα Σπυρίδων.

Τέλος όπως αποφασίσετε και μας γνωρίσετε, μετά από τις ενδοσωματειακές ενέργειες για την εν λόγω συνάντηση τους εκπροσώπους σας.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος των Παλαίμαχων ΑΟΞ

Χατζημεστής Χαράλαμπος

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…