Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Μπαράζ συλλήψεων επτά διακινητών στη Θράκη

Μπαράζ συλλήψεων επτά διακινητών στη Θράκη

0

Μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων

Συνελήφθησαν χθες και προχθές (11/12-4-2023) σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, επτά διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση προχθές το βράδυ κοντά στον οικισμό Ψαθάδων Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν τους πέντε άνδρες, διότι εντόπισαν τους τρεις να επιβαίνουν σε Ι.Χ. και να λειτουργούν ως προπομποί για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε βανάκι που επέβαιναν οι άλλοι δύο διακινητές, οι οποίοι μετέφεραν δέκα μη παράτυπους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στην Εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άλλο άνδρα, διότι οδηγώντας Ι.Χ. μετέφερε παράνομα τρεις παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει. Επιπλέον όπως προέκυψε για το όχημα έχει δηλωθεί υπεξαίρεση την 4-4-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Στη τρίτη περίπτωση χθες το πρωί στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έβδομο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ., στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα επτά μη παράτυπους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκίνησαν οι συλλήψεις για βεγγαλικά

Από σπίτι σε οικισμό της Καβάλας κατασχέθηκαν 1784 κροτίδες, 495 φωτοβολίδες και 7 βεγγαλι…