Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Συνελήφθη στις Φέρες και προφυλακίστηκε ο Διοικητής Αστυνομίας των Φυλακών Σκοπίων

Συνελήφθη στις Φέρες και προφυλακίστηκε ο Διοικητής Αστυνομίας των Φυλακών Σκοπίων

0

Κρίθηκε προφυλακιστέος αφού του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραλαβή από τα εσωτερικά σύνορα πολιτών τρίτων χωρών που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στο Ελληνικό έδαφος


Ο διοικητής Αστυνομίας των Φυλακών Σκοπίων (Commander of the Prison Police of Skopie) και δύο ακόμη συγκατηγορούμενοί του οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρουπόλεως και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραλαβή από τα εσωτερικά σύνορα πολιτών τρίτων χωρών που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στο Ελληνικό έδαφος από οδηγό μεταφορικού μέσου με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, τελεσθείσα εκ κερδοσκοπίας και κατά συρροή.

Ο εν λόγω διοικητής φέρεται κατηγορούμενος ως προπομπός –διακινητής. Το κατώφλι του Ανακριτή πέρασαν οι τρεις ανωτέρω κατηγορούμενοι την 14 Φεβρουαρίου 2024, εκπροσωπούμενοι ο μεν Διοικητής Αστυνομίας των Φυλακών Σκοπίων από την συνήγορο υπερασπίσεώς του κ. Στυλιανή Χαραλαμπίδου και οι έτεροι κατηγορούμενοι από τους συνηγόρους τους Δημοσθένη Φωτιάδη και Χρήστο Φωτιάδη.

Με την σύμφωνη γνώμη Ανακριτρίας και Εισαγγελέως προφυλακίστηκαν και θα παραπεμφθούν στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης προκειμένου να δικασθούν και να διαλευκανθεί η υπόθεσή τους από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…