Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ «Ξάφρισαν» κοσμηματοπωλείο στην Καβάλα και…έβγαλαν σε πούλημα τα κλοπιμαία στην Θεσσαλονίκη!

«Ξάφρισαν» κοσμηματοπωλείο στην Καβάλα και…έβγαλαν σε πούλημα τα κλοπιμαία στην Θεσσαλονίκη!

0

Συνελήφθη ο ένας εκ των τριών εμπλεκομένων στην κλοπή όπως και η ιδιοκτήτρια ενεχυροδανειστηρίου στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας 10-4-2023 στην Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας με την συνδρομή αστυνομικών της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης ένας άντρας και μία γυναίκα κατηγορούμενοι για διακεκριμένη κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, ο ένας συλληφθείς με δύο ακόμη συνεργούς του οι οποίοι αναζητούνται, ενεργώντας από κοινού διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο στην πόλη της Καβάλας αφαιρώντας από το εσωτερικό του κοσμήματα – τιμαλφή μεγάλης αξίας.

Στη συνέχεια, οι δύο άντρες μετέβησαν σε κατάστημα – ενεχυροδανειστήριο στην πόλη της Θεσσαλονίκης και διέθεσαν τα αφαιρεθέντα προς πώληση στην γυναίκα, η οποία τα αποδέχθηκε έναντι χρηματικού αντιτίμου. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο εκ των ανωτέρω εμπλεκομένων της κλοπής το ίδιο χρονικό διάστημα διέρρηξαν επιπλέον μία επιχείρηση στην Καβάλα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της χρηματικό ποσό και τρεις φιάλες αλκοόλ. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε ένα μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων τα οποία αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…