Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αγώνες Τραμπολίνο και εναέρια ακροβατικά το Σαββατοκύριακο στο «Φίλιππος Αμοιρίδης»

Αγώνες Τραμπολίνο και εναέρια ακροβατικά το Σαββατοκύριακο στο «Φίλιππος Αμοιρίδης»

0

Πραγματοποιήθηκαν στο «Αμοιρίδιο» με συνδιοργανωτή την ΕΓΟ και τον Δήμο Ξάνθης

Συνεχάρη τον τοπικό Σύλλογο «Ερατώ» o δήμαρχος και συμφώνησε με τον Πρόεδρο Κριτών Τραμπολίνο, Βαγγέλη Κολοζάκη του χρόνου οι Πανελλήνιοι Αγώνες να γίνουν στην Ξάνθη

Πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο οι αγώνες τραμπολίνο που διοργάνωσε η ΕΓΟ με τον Δήμο Ξάνθης, στο κλειστό γήπεδο «Φίλιππος Αμοιρίδης».

Ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης παρακολούθησε τους αγώνες και αφού συνεχάρη τα ξανθιωτάκια του Συλλόγου «Ερατώ» δεσμεύτηκε για τη διεκδίκηση των Πανελλήνιων αγώνων του χρόνου.

Η δήλωση του Δημάρχου

Εντυπωσιακά εναέρια ακροβατικά με συγχρονισμό και άριστη ρυθμικότητα κινήσεων! Είμαι εντυπωσιασμένος με όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους για τις ικανότητες και το πάθος που επιδεικνύουν σε αυτό το τόσο εντυπωσιακό ολυμπιακό άθλημα. Ένα μπράβο σε όλους τους αθλητές!

Εν συνεχεία, ο κ. Μ. Τσέπελης έκανε ιδιαίτερη μνεία στα παιδιά του τοπικού Συλλόγου «Ερατώ».

Σημείωσε: «Τα Ξανθιωτάκια έκαναν πάλι τη διαφορά! Όλοι οι αθλητές του 5ου επιπέδου κατάφεραν να προκριθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα! Αλλά και στις μικρότερες κατηγορίες οι αθλητές μας διακρίθηκαν με χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια! Συγχαίρω τον Σύλλογό μας ‘’Ερατώ’’, τον Πρόεδρο Αχιλλέα Κράββαρη, τα μέλη του ΔΣ και όλους τους αθλητικούς παράγοντες, αλλά και τους γονείς και φίλους του αθλήματος που φροντίζουν τους νέους μας και υποστηρίζουν για τη διάδοση του αθλήματος, διαμορφώνοντας σημαντικούς αθλητές του τόπου μας, αναδεικνύοντας, ουσιαστικά, την Ξάνθη μας! Συζητήσαμε με τους εκπροσώπους του Συλλόγου και αποφασίσαμε ότι θα συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε στην Ξάνθη, μια νέα, σύγχρονη υποδομή, που θα καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών και θα στηρίζει τις σημαντικές προσπάθειές τους.

Συμφωνήσαμε με τον Πρόεδρο Κριτών Τραμπολίνο, Βαγγέλη Κολοζάκη του χρόνου οι Πανελλήνιοι Αγώνες να γίνουν εδώ, στην Ξάνθη.

Ευχαριστώ την Ομοσπονδία για την τιμητική πλακέτα, αλλά και για την τιμή και τη χαρά να διοργανώσουμε από κοινού τους Αγώνες Τραμπολίνο στην Ξάνθη μας! Συγχαρητήρια σε όλους!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…