Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τον δήμαρχο επισκέφθηκε ο νέος διοικητής του Δ’ ΣΣ

Τον δήμαρχο επισκέφθηκε ο νέος διοικητής του Δ’ ΣΣ

0

«Ο Στρατός μαζί με το Πανεπιστήμιό μας είναι δύο βασικοί πυλώνες ανάπτυξης για τη Θράκη», τόνισε ο Μ. Τσέπελης στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής συνάντησης

Η ουσιαστική και πολυεπίπεδη συνεργασία μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Στρατού επικαιροποιήθηκε το μεσημέρι, κατά την εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή του Δ’ΣΣ Αντιστράτηγου Δημόκριτου Κωνσταντάκου, με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη.

Η συνάντηση που ακολούθησε, μία ημέρα από την τελετή παράδοσης-παραλαβής, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δ’ Σώματος Στρατού, στην οποία παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης, έγινε σε φιλικό κλίμα.

«Ο Στρατός μαζί με το Πανεπιστήμιό μας είναι δύο βασικοί πυλώνες ανάπτυξης για τη Θράκη», τόνισε ο Δήμαρχος, σημείωσε ότι «η αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών είναι εδραιωμένη, προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας» και του ευχήθηκε δύναμη και καλή επιτυχία στην αποστολή του.

«Είναι μεγάλη τιμή να υπηρετείς στο Δ’ ΣΣ», τόνισε ο Στρατηγός, επισημαίνοντας πως «η Θράκη είναι ο προμαχώνας της Ελλάδας και θα πρέπει να έχουμε ετοιμότητα και εγρήγορση, χαρακτηριστικά, που αποτελούν και τον πυρήνα των Ελλήνων Αξιωματικών».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δανείζεται για να αγοράσει το οικόπεδο του νέου δημαρχείου ο Δήμος Μύκης

Απευθύνει πρόταση στις τράπεζες για δάνειο ύψους 147.500 ευρώ, στην εμπορική αξία του ακιν…