Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Συνωστισμός στα καταστήματα εποχιακών ειδών

Συνωστισμός στα καταστήματα εποχιακών ειδών

0

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων που πωλούν αποκριάτικα μιλούν στο ”Ε” για την κίνηση των ημερών

Η Ξάνθη ετοιμάζεται για το καρναβάλι και… φαίνεται!

Θετική διάθεση πλημμυρίζει αυτές τις μέρες μικρούς και μεγάλους, καθώς πλησιάζουμε στην κορύφωση του καρναβαλιού. Ακολούθως και τα εποχιακά καταστήματα έχουν εναρμονιστεί με αυτό το πνεύμα, κάτι άλλωστε που αποκαλύπτεται κι από τις βιτρίνες των καταστημάτων, που έχουν γεμίσει αυτό το διάστημα με χρώματα, σερπαντίνες, καπέλα, περούκες και ότι χρειαζόμαστε για να μεταμφιεστούμε και να μεταδώσουμε τη θετική μας διάθεση.

«Ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεφύγει! Περάσαμε δύο πολύ δύσκολα χρόνια λόγω κορωνοϊού, τώρα λοιπόν ας απολαύσουμε την ελευθερία μας…Ας διασκεδάσουμε, ας γελάσουμε με την ψυχή μας, ας αφήσουμε τους εαυτούς μας να ξεφύγουν από τη ρουτίνα, το στρες, την ένταση, ας το ζήσουμε», σημειώνουν καταστηματάρχες της τοπικής αγοράς στο ”Ε”.

«Εμείς από την πλευρά μας έχουμε μεγάλη ποικιλία από αποκριάτικα: στολές, αποκριάτικα διακοσμητικά κι ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι τιμές είναι φυσικά προσιτές, οι στολές δηλαδή κοστίζουν γύρω στα 20 με 25 ευρώ, η ποικιλία είναι μεγάλη. Βέβαια, αν κάποιος ψάχνει  κάτι πιο εξεζητημένο τότε ίσως είναι λιγάκι πιο τσουχτερό», συμπληρώνουν.

Ο κόσμος, λοιπόν προμηθεύεται τα αποκριάτικά του, ετοιμάζεται για την μεγάλη παρέλαση, βγαίνει στην αγορά, χαζεύει τον αποκριάτικο στολισμό.

Ας ακολουθήσουμε όλοι αυτό το πνεύμα, ας το ευχαριστηθούμε, ας χορέψουμε όλοι μαζί στην πόλη με τα Χίλια Χρώματα, στην Ξάνθη μας!

Χρύσα Κιατίπη

chkiatipi@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…