Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πολλές προκρίσεις και πρωτιές για τα «Δελφίνια» της Ξάνθης  στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης

Πολλές προκρίσεις και πρωτιές για τα «Δελφίνια» της Ξάνθης  στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης

0

Έγιναν στα Γιάννενα μεταξύ 10 και 12 Φεβρουαρίου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στα Γιάννενα και στο Εθνικό κολυμβητήριο της Ηπείρου, στη Λιμνοπούλα, στις 10 και 12 Φεβρουαρίου 2023 οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες όλων των κατηγοριών στην Τεχνική κολύμβηση με τη συμμετοχή συνολικά 540 αθλητών και αθλητριών.

Από αυτούς του αγώνες δεν θα μπορούσε να λείπει και Αθλητική Ακαδημία «Δελφίνια» Ξάνθης – Dolfins όπου συμμετείχε με 11 αθλητές της. Η συμμέτοχη των αθλητών ήταν πλούσια και σε θέσεις αλλά και σε χρόνους, οι όποιοι έπιασαν το όριο συμμετοχής για το καλοκαιρινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα για την αγωνιστική κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι μέσα από αυτούς τους αγώνες θα συγκροτηθούν οι Εθνικές ομάδες Ανδρών, Γυναικών και Νέων που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στο Κάποσβαρ στις 17-23 Ιουλίου και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων στο Κάιρο στις 19-25 Ιουνίου.

Όλα τα παιδιά της προαγωνιστικής κατάφερναν πέρα από μετάλλια να πλασαριστούν μέσα στις οκτάδες. Ένα επίτευγμα που είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία των παιδιών να έχουν κατακτήσει μια θέση μέσα στους 8 καλυτέρους της Ελλάδος και να κάνουν όλα ατομικά ρεκόρ. Αυτόματα τους δίνει το κίνητρο να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά με την στήριξη των προπονητών της ακαδημίας ώστε να κατακτήσουν ακόμα πιο υψηλότερες θέσεις σε κάθε αγώνα !

Ο Σύλλογος ευχαρίστησε τις προπονήτριες Μιχαηλίδου Κική και Μιχαηλίδου Θεανώ, για την πολύ σωστή δουλειά που έκαναν, η  οποία απέφερε καρπούς

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…