Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Γιάννης Δαλακούρας είναι ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΣ

Ο Γιάννης Δαλακούρας είναι ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΣ

0

Με μεγάλη άνεση έλαβε 18 ψήφους από συνολικά 25 σωματεία στον συνεδριακό χώρο του Le Chalet το απόγευμα της Παρασκευής 17/02

Γ.Δαλακούρας στο ‘’Ε’’: «Ευχαριστώ θερμά τον Γιώργο Πανίδη που με εμπιστεύτηκε, όπως επίσης και τον κόσμο για την στήριξή του.-Υπάρχουν νέες ιδέες τόσο από εμένα, όσο κι από τα παιδιά της Διοίκησης!»

 Το απόγευμα της Παρασκευής 17/02 έλαβε χώρα η Τακτική Γενική Συνέλευση και έπειτα ακολούθησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης στον συνεδριακό χώρο του Le Chalet. Ο μέχρι σήμερα γενικός γραμματέας της ΕΠΣ, Γιάννης Δαλακούρας αναδείχθηκε κι επισήμως νέος Πρόεδρος της Ένωσης.

Αναλυτικότερα, ο επί δύο θητείες Γενικός Γραμματέας της Ένωσης έλαβε 18 ψήφους, από τα συνολικά 25 σωματεία που ψήφισαν, και αναδείχτηκε νέος Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης στη θέση του Γιώργου Πανίδη που μετά από δύο θητείες αποφάσισε να αποσυρθεί. Απεναντίας, ο έτερος υποψήφιος Αντώνης Κουτσουρλής έλαβε 5 ψήφους.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ

«Θέλω να βοηθήσω το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.-Θα επιχειρήσουμε την τετραετία που θα ακολουθήσει να βοηθήσουμε τα Σωματεία και να ενεργοποιήσουμε κι άλλα!»
Γιάννης Δαλακούρας
Πρόεδρος ΕΠΣ Ξάνθης

Επιπροσθέτως, πλήρως ανανεωμένο παρουσιάζεται και το ΔΣ της Ένωσης.

Λεπτομερέστερα, εξελέγησαν οι:

Γιάννης Παπατζής , Γιώργος Τριάντης , Κώστας Μπάτζιος, Γιώργος Κερμενίδης, Νορί Χασάν Ογλού, Ειρήνη Γαλαχουσίδου, Αθανάσιος Κατσαρός, Λάζαρος Καλεντερίδης, Ιωάννης Πιστόλας και Αναστάσιος Λαζαρίδης. Α’ αναπληρωματικό μέλος θα είναι ο Τζεφέτ Κουρού

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι Γεώργιος Ψωμάς, Σοφία Μωυσίδου και Κωνσταντίνος Μπάτζιος

Η δήλωση του Γιάννη Δαλακούρα στο ‘’Ε’’:

«Ευχαριστώ όλα τα Σωματεία, τα οποία με στήριξαν και έπειτα με ψήφισαν. Η προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και οκτώ χρόνια, από τότε, δηλαδή που με εμπιστεύτηκε ο Γιώργος Πανίδης κι έπειτα έλαβα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα. Στο πλαίσιο μίας μεγάλης και συνάμα συντονισμένης προσπάθειας καταφέραμε να βελτιώσουμε κατά πολύ την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης. Ήθελα να συνεχίσω αυτό το έργο που έχουμε ξεκινήσει. Αναντίρρητα, ο κόσμος με βοήθησε. Είμαι ένας άνθρωπος 46 χρονών και θέλω να βοηθήσω το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν νέες ιδέες κι από εμένα και από τα παιδιά της Διοίκησης. Συνεπώς, θα προσπαθήσουμε από κοινού την τετραετία που θα ακολουθήσει να βοηθήσουμε τα Σωματεία, ώστε να καταφέρουν να αντεπεξέλθουν και να δηλώσουν συμμετοχή. Με λίγα λόγια, επιδιώκουμε να ενεργοποιήσουμε κι άλλα Σωματεία», επεσήμανε ο Γιάννης Δαλακούρας».

Χρύσα Κιατίπη
chkiatipi@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…