Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέες διακινήσεις παράτυπων μεταναστών από τον ποταμό Έβρο και τους δρόμους της Θράκης

Νέες διακινήσεις παράτυπων μεταναστών από τον ποταμό Έβρο και τους δρόμους της Θράκης

0

Συνελήφθησαν πέντε ακόμη διακινητές

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα και την Τρίτη, σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, πέντε διακινητές, τέσσερις αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, πλησίον του κόμβου Αρδανίου της Εγνατίας Οδού, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ακόμη διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και να μεταφέρουν έξι μη νόμιμους μετανάστες. Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός – διακινητής στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης.

Στην τρίτη περίπτωση, στην παρέβρια περιοχή Λαβάρων Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άλλους διακινητές, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι και οι δύο αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψη τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, με τη σύλληψη των διακινητών απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλα σαράντα περίπου άτομα, τα οποία ανέμεναν στο τουρκικό έδαφος προκειμένου να περαιωθούν με τη βάρκα.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…