Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επιμόρφωση και εντός του Νοσοκομείου για τους σπουδαστές Νοσηλευτικής του ΔΙΕΚ

Επιμόρφωση και εντός του Νοσοκομείου για τους σπουδαστές Νοσηλευτικής του ΔΙΕΚ

0

Αποδέχθηκε το αίτημα της Διεύθυνσης η Διοικήτρια του ΓΝΞ

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η διεύθυνση του Δ.Ι.Ε.Κ. Ξάνθης, μέσω της διευθύντριας κας Κοτσάκη, μιας και σπουδαστές/στριες της ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» Β΄ εξαμήνου θα έχουν τη δυνατότητα να υλοποιήσουν μέρος της κατάρτισής τους στα νοσηλευτικά τμήματα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (4η ΥΠΕ) Μακεδονίας και Θράκης.

Συγκεκριμένα, η κατάρτιση θα πραγματοποιείται μία μέρα την εβδομάδα για το εαρινό εξάμηνο 2023Α, δίνοντας την ευκαιρία στις καταρτιζόμενες και στους καταρτιζόμενους να εμπεδώσουν τις γνώσεις που απέκτησαν κατά τη θεωρητική και εργαστηριακή τους εκπαίδευση και να τις εφαρμόσουν στο πλαίσιο παροχής νοσηλευτικής φροντίδας σε ασθενείς με παθολογικά και χειρουργικά προβλήματα. Επίσης, θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν ικανότητες και δεξιότητες νοσοκομειακής περίθαλψης σε πραγματικό εργασιακό περιβάλλον, να βελτιώνονται και να εξελίσσονται με την κατάλληλη ενθάρρυνση των εκπαιδευτών/τριών τους, αποκτώντας έτσι απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες για την ομαλή κι απρόσκοπτη μετάβασή τους στην αγορά εργασίας.

Η Διεύθυνση του Δ.Ι.Ε.Κ. Ξάνθης και δη η Διευθύντρια, κα Ζαφειρούλα Κοτσάκη, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς το Διοικητικό Συμβούλιο και τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης κα Ροφαέλα Ελένη για την αποδοχή της πρότασης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…