Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Βραβεύει φοιτητές, καθηγητές και αφυπηρετήσαντες το ΔΠΘ την ημέρα των Τριών Ιεραρχών

Βραβεύει φοιτητές, καθηγητές και αφυπηρετήσαντες το ΔΠΘ την ημέρα των Τριών Ιεραρχών

0

Σε εκδήλωση τη Δευτέρα στην Κομοτηνή

 

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης πραγματοποιεί εκδήλωση για τον εορτασμό της ημέρας των Τριών Ιεραρχών, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:30, στο κεντρικό αμφιθέατρο στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής.

Τον πανηγυρικό της ημέρας με θέμα: «Οι Τρείς Ιεράρχες και οι Παιδαγωγικές Αρχές στο έργο τους», θα εκφωνήσει το Μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του ΔΠΘ, Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γεώργιος Καψάλης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί βράβευση μελών ΔΕΠ του Ιδρύματος τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο 2% των κορυφαίων ερευνητών του κόσμου σύμφωνα με την κατάταξη του Πανεπιστημίου του Stanford, φοιτητών του Πανεπιστημίου για τις διακρίσεις τους, ενώ θα τιμηθούν τα αφυπηρετήσαντα λόγω συνταξιοδότησης μέλη  της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής η οποία θα ψάλλει ύμνους από την Ακολουθία των Τριών Ιεραρχών, καθώς και η  Χορωδία «Εύμολπος».

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό και θα μεταδοθεί απευθείας από το επίσημο κανάλι του ΔΠΘ στο YouTube: https://www.youtube.com/@democritusuniversityofthrace

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσωρινά ελεύθεροι οι 49 συλληφθέντες του ΑΠΘ

Αναβλήθηκε η δίκη των 49 συλληφθέντων από την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επισ…