Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εκδήλωση κανόε-καγιάκ προγραμματίζεται στη λίμνη Βιστονίδα

Εκδήλωση κανόε-καγιάκ προγραμματίζεται στη λίμνη Βιστονίδα

0

Με επίκεντρο τη Νέα Κεσσάνη αλλά και την πανέμορφη λίμνη

Μια μοναδική εμπειρία, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι εραστές του κουπιού και όχι μόνο την 1η Απριλίου και σίγουρα δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Πρόκειται για μια εκδήλωση με κανό-καγιάκ, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στον παραλίμνιο χώρο της Αγίας Παρασκευής, στη Νέα Κεσσάνη.

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα peteinews.gr η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Κεσσάνης «Αγία Παρασκευή» και του Κινήματος Εθελοντών «Στηρίζω» του Πόρτο Λάγος. Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Κεσσάνης θα αναλάβουν την καθαριότητα του χώρου, έξω από το παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής και το Κίνημα Εθελοντών «Στηρίζω», σε συνεργασία με τον Ηλία Μιχαηλίδη, επαγγελματία εναλλακτικού τουρισμού, θα μεταφέρει δωρεάν με κανό – καγιάκ όλους τους επισκέπτες της εκδήλωσης, που θέλουν να κάνουν μια «βόλτα» στα πανέμορφα νερά της Λίμνης, παρέχοντας τα μέσα και την ασφάλεια για να γίνει η εμπειρία τους, αξέχαστη.

Ελπίζουμε η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί, να στεφθεί από επιτυχία και να επαναληφθούν κι άλλες αντίστοιχες στο μέλλον, πάντα σεβόμενες τον προστατευόμενο τόπο και τα είδη του, διότι όπως πολλές φορές έχουμε γράψει η Βιστονίδα, η πανίδα της, η εκκλησία κι όλο το τοπίο αποτελούν τοπίο δόξης λαμπρό για ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού που διαχρονικά η πολιτεία αλλά κι οι επαγγελματίες δεν έχουν καταφέρει ν’ αναδείξουν και να αξιοποιήσουν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…