Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ανακοίνωσε τα πρώτα ονόματα υποψηφίων ο Μουτζαχήτ Ντουκιαντζή

Ανακοίνωσε τα πρώτα ονόματα υποψηφίων ο Μουτζαχήτ Ντουκιαντζή

0

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Κένταυρο, ένα χρόνο περίπου μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής τις παράταξης “Δημοκρατική Αλλαγή και Ανάπτυξη” στις εκλογές

Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης “Δημοκρατική Αλλαγή και Ανάπτυξη” που θα συμμετέχει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο Μύκης, ανακοίνωσε ο επικεφαλής Μουτζαχήτ Ντουκινατζή, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Κένταυρο. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «το 2023 να γίνει χρονιά αλλαγής! Στις 31 Δεκεμβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη στιγμή που ανακοινώσαμε τη συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές του 2023 με τον συνδυασμό μας “Δημοκρατική Αλλαγή και Ανάπτυξη”.

Αυτόν τον χρόνο κάναμε πολλά. Επισκεφτήκαμε πολλές φορές όλα τα χωριά και τους οικισμούς. Συζητήσαμε τις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου μας, τις λύσεις που πρέπει να δώσει η νέα, επόμενη δημοτική αρχή.

Στις 25 Δεκεμβρίου, στη Βιβλιοθήκη του Κενταύρου, σε μία μεγάλη και ενθουσιώδη συγκέντρωση, ανακοινώσαμε τα πρώτα ονόματα υποψηφίων μας από τον Κένταυρο. Στην πορεία, θα ανακοινώνουμε τους υποψήφιούς μας από όλα τα χωριά.

Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε σίγουροι ότι η νέα χρονιά θα φέρει την αλλαγή που προσδοκούμε και θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας από τη θέση της νέας Δημοτικής Αρχής.

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά, με υγεία και πρόοδο!».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…