Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Υλικοτεχνικό εξοπλισμό προσέφερε η JTI στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ΒΙ.ΠΕ. Ξάνθης

Υλικοτεχνικό εξοπλισμό προσέφερε η JTI στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ΒΙ.ΠΕ. Ξάνθης

0

Αναγνωρίζοντας τη συμβολή της υπηρεσίας στην ασφάλεια της Βιομηχανικής Περιοχής

Υλικοτεχνικό εξοπλισμό προσέφερε η εταιρεία Japan Tobacco International στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Βιομηχανικής Περιοχής (Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Ξάνθης) στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας που με συνέπεια υλοποιεί στην περιοχή, συμβάλλοντας εν προκειμένω στην αποτελεσματικότερη λειτουργία της υπηρεσίας.

Όπως επισημαίνει η εταιρείας, η JTI έχει πολύ ψηλά την ασφάλεια στη «βιώσιμη ατζέντα» της και εφαρμόζει με αίσθημα ευθύνης κανόνες προστασίας και πυρασφάλειας του προσωπικού της στο εργοστάσιό της στην Ξάνθη.

Η προσφορά της JTI του υλικοτεχνικού εξοπλισμού στην ΒΙ.ΠΕ. Ξάνθης έρχεται ως έμπρακτη αναγνώριση της πολύτιμης προσφοράς και του έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην ασφάλεια της Βιομηχανικής περιοχής και ως ελάχιστη ένδειξη της  ευγνωμοσύνης της προς τους ανθρώπους που στελεχώνουν την υπηρεσία για την άοκνη προσπάθειά τους με στόχο την προστασία των κατοίκων της περιοχής.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κάλεσμα αλληλεγγύης και ανθρωπιστικής βοήθειας από τους Μητροπολίτες της Θράκης για τους πληγέντες από το σεισμό στην Τουρκία

Συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης έως την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου   Έκκληση για αλλη…