Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με το θέμα του 2020 το Ξανθιώτικο Καρναβάλι του 2023

Με το θέμα του 2020 το Ξανθιώτικο Καρναβάλι του 2023

0

 «Όνειρα χρώματα, μυρωδιές, αρώματα» είναι η απόφαση της οργανωτικής Επιτροπής

 

Θα διατεθούν 150 νέες στολές σε νέους καρναβαλιστές  – Ξεκίνησε η προετοιμασία. Στις 8 Φεβρουαρίου ξεκινάνε οι ΘΛΕ

 

 

Ο κύβος ερρίφθη στην συνεδρίαση της 2ης  Οργανωτικής επιτροπής για το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2023. «Όνειρα χρώματα, μυρωδιές, αρώματα» θα είναι το θέμα του όπως ακριβώς και το 2020. Να θυμίσουμε ότι το 2020 και λίγο πριν ξεκινήσουν όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις με κρατική εντολή ανεστάλησαν πανελλαδικά λόγω των μέτρων κατά της διασπορά του κορωνοϊού. Έτσι ο δήμος Ξάνθης το …ξαναπιάνει από εκεί που το άφησε και επικαιροποιεί την προετοιμασία, δεδομένου ότι το 2023 οι Αποκριές είναι πολύ νωρίς καθώς ξεκινούν 8 – 10 Φεβρουαρίου 2023.

Μπήκε πλαφόν διάθεσης 150 στολών σε νέους καρναβαλιστές

Η Οργανωτική επιτροπή συνεδρίασε παρουσία του δημάρχου κ. Τσέπελη και του προέδρου Κέντρου Πολιτισμού κ. Ηλία Ασκαρίδη, του επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για όλους» κ. Σάββα Μελισσόπουλου και εκπροσώπων των συλλόγων, τη Δευτέρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα προετοιμασίας σε κλίμα σύμπνοιας και στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε οι σύλλογοι να ετοιμάσουν και να διαθέσουν 150 νέες στολές στο σύνολο τους προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη σε όσους νέους επιθυμούν να συμμετέχουν να έχουν την δυνατότητα καθώς κάποιοι απ’ αυτούς που πήραν το 2020 δεν θα παρελάσουν. Ο δήμαρχος κ. Μανώλης Τσέπελης απευθυνόμενος στους συλλόγους τόνισε πως δημοτική αρχή είναι ανοιχτή να υιοθετήσει κάθε πρόταση που  μπορεί να εμπλουτίσει και να αναβαθμίσει τον μεγάλο θεσμό των ΘΛΕ. Απ’ την πλευρά του ο  Σάββας Μελισσόπουλος, δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση της παράταξης που εκπροσωπεί στο όλες της δράσεις του δήμου αναγνωρίζοντας την πολλαπλή σημασία του ιστορικού θεσμού για το δήμο μας.

Την αισιοδοξία του ότι μετά από τρία χρόνια που δεν διοργανώθηκε το Καρναβάλι τα μηνύματα είναι πολύ θετικά και ότι θα έχουμε πολύ κόσμο φέτος στις εκδηλώσεις μας εξέφρασε ο κ. Ασκαρίδης που έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τις μουσικές εκδηλώσεις – συναυλίες που θα πλαισιώσουν τις ΘΛΕ.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopooulou@empros.gr

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…