Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ένας χωµατόδροµος ζητά παρέµβαση – λύση

Ένας χωµατόδροµος ζητά παρέµβαση – λύση

0

Βρίσκεται στην πίσω πλευρά του Αµοιρίδειου και ταλαιπωρεί παιδιά, γονείς και κατοίκους

Εκκρεµότητα επί τριών δηµάρχων

Διαχρονικό το θέµα που βρίσκεται σε εκκρεµότητα επί θητείας τριών δηµάρχων και µάλλον θα αναλάβει να το λύσει κι αυτό ο σηµερινός δήµαρχος.

Λοιπόν, πρόκειται για έναν χωµατόδροµο, ναι στην πόλη µας υπάρχει ακόµη χωµατόδροµος όσο κι αν αυτό δύσκολα το πιστεύει κάποιος.

Ο εν λόγω χωµατόδροµος, φαρδύς και ωραίος, είναι «στολισµένος» µε αρκετές λακκούβες οι οποίες µάλιστα χθες που τις φωτογραφίσαµε είχαν και νερό, ως ένδειξη γραφικότητας.

Ο χωµατόδροµος αυτός λοιπόν ουσιαστικά είναι ανώνυµος και βρίσκεται στην πίσω πλευρά του Αµοιριδείου όπου και η δεύτερη είσοδος.

Δηλαδή παιδιά και γονείς που πηγαίνουν στο Γυµναστήριο και στις άλλες δραστηριότητές τους, όπως σκάκι, ορειβασία (ΕΟΣ) κλπ, είναι υποχρεωµένοι να διαβούν αυτόν τον χωµατόδροµο.

Και τον µεν χειµώνα να τον διαβούν µε λάσπη και νερά, την δε υπόλοιπη περίοδο, µε σκόνη.

Η δηµοτική αρχή η σηµερινή είναι βέβαιο πως γνωρίζει το θέµα. Γνωρίζοντάς το λοιπόν, έχει την ηθική υποχρέωση να το λύσει.

Τόσο για τους κατοικούντες εκεί, όσο και το κυριότερο για τα παιδιά διαφόρων ηλικιών που πηγαίνουν στο Αµοιρίδειο και το χειµώνα τσαλαβουτούν στον χωµατόδροµο.

Ιδού λοιπόν ένα θέµα που πρέπει να λύσει η παρούσα δηµοτική αρχή. Το έχει η µοίρα της να τελειώνει τις εκκρεµότητες των προηγούµενων δηµάρχων.

Γ.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…