Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εξορμήσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα ενόψει γιορτών από τους Προσκόπους Ξάνθης

Εξορμήσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα ενόψει γιορτών από τους Προσκόπους Ξάνθης

0

Με παρέα τον Βασιλιά του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού πραγματοποίησαν σειρά επισκέψεων με γνώμονα την κοινωνική προσφορά

Οι Πρόσκοποι της Ξάνθης παρέα με τον Βασιλιά του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, στο πλαίσιο της προσπάθειας για Κοινωνική Προσφορά, επισκέφθηκαν την Τρίτη το πρωί την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» και την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» όπου είχαν την χαρά να συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους, τους παππούδες και τις γιαγιάδες που φιλοξενούνται εκεί να ανταλλάξουν ευχές για τα Χριστούγεννα και να τους προσφέρουν γλυκά.

Μετά  επισκέφθηκαν στο χώρο της Ευχούπολης το σπιτάκι του ΕΕΕΚ Γενισέας και του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία όπου προσέφεραν μικρά δώρα για το σχολείο, γλύκαναν παιδιά και εκπαιδευτικούς και αντάλλαξαν ευχές.

Στη συνέχεια, βρέθηκαν στο Νοσοκομείο Ξάνθης όπου τους υποδέχθηκε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, κα Ροφαέλα Έλενα μαζί με το προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής και προσέφεραν για τα παιδιά που νοσηλεύονται παιχνίδια, βιβλία για την βιβλιοθήκη, είδη ζωγραφικής και γλυκά, ώστε να κάνουν την παραμονή τους όσο ποιο ευχάριστη γίνεται κατά την διάρκεια της νοσηλείας τους.

Τέλος, ευχήθηκαν στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ και τους γλυκάναν, ευχαριστώντας τους συνάμα για την τόσο σημαντική δουλειά που κάνουν.

Οι Πρόσκοποι Ξάνθης, ευχαριστούν θερμά τα Ζαχαροπλαστεία ΤΖΟΥΚΑΣ και ΓΛΥΚΟΠΩΛΕΙΟ, το κατάστημα παιχνιδιών ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ και το βιβλιοπωλείο ΣΠΑΝΙΔΗ για την βοήθεια τους στη δράση αυτή. Εύχονται Καλά Χριστούγεννα και με υγεία ο Νέος Χρόνος.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…