Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη με τους Προσκόπους της Ξάνθης

Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη με τους Προσκόπους της Ξάνθης

0

Ο κ. Κουρτίδης ενημερώθηκε για την προσκοπική κίνηση στην Ξάνθη και τα 110 χρόνια προσφοράς στην κοινωνία

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαρτίου 2022, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, κ. Κωνσταντίνου Κουρτίδη και των κ.κ. Χαράλαμπου Νασσόπουλου Περιφερειακού Έφορου Προσκόπων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Σωτήρη Στόικου Μέλους του Δ.Σ. του Ιδρύματος Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Χρήστου Παππά Προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Προσκόπων Α.Μ.Θ. και των μελών της Ε.Κ.Σ κ.κ. Επαμεινώνδα Τσότσου, Σπύρου Κάπη και Γεώργιου Μπατζακίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση για την Προσκοπική κίνηση στην Ξάνθη και τα 110 χρόνια προσφοράς στην κοινωνία με ιδιαίτερη αναφορά στις εθελοντικές δράσεις που αναπτύσσονται μέσα από τον Προσκοπισμό και για την καλλιέργεια της σχέσης των νέων με το περιβάλλον. Έγινε ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών και ιδεών και διανοίχθηκαν νέοι ορίζοντες εθελοντικής συνεργασίας προς όφελος της νεολαίας του τόπου μας.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε την άριστη συνεργασία με τους Προσκόπους της Ξάνθης και τα μέλη τους και σημείωσε ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια συνεργασίας που μπορεί να προσφέρει στους νέους της περιοχής μας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ανασκευάζει ο Αθανασίου, κάνοντας λόγο για παρερμηνείες

Τονίζει ότι ουδέποτε αμφισβήτησε τον πατριωτισμό των συναδέλφων μου βουλευτών ανεξαρτήτως …