Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ανατροπή οχήματος διακινητή κοντά στη Λεύκη

Ανατροπή οχήματος διακινητή κοντά στη Λεύκη

0

Τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες και μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Καβάλας. Σημειώθηκαν συνολικά τρεις υποθέσεις διακίνησης, εντοπίστηκαν δύο κλεμμένα οχήματα και έγιναν δύο καταδιώξεις

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα, σε περιοχές της Ροδόπης και της Καβάλας, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγάκι και να μεταφέρει παράνομα έξι παράτυπους μετανάστες. Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι για το φορτηγάκι έχει δηλωθεί κλοπή την 12-12-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Στην δεύτερη περίπτωση, το βράδυ στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγάκι και να μεταφέρει παράνομα δώδεκα παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο άντρας συνελήφθη αντιστεκόμενος στη σύλληψη. Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι για το φορτηγάκι έχει δηλωθεί κλοπή την 13-12-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Στην τρίτη περίπτωση το ίδιο βράδυ στην Παλαιά Εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης (πλησίον του οικισμού Λεύκης), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα έξι παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των επιβαινόντων και τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο Καβάλας όπου και νοσηλεύονται.

Έπειτα, κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…