Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Χειροπέδες σε διακινητή στον Έβρο

Χειροπέδες σε διακινητή στον Έβρο

0

Το όχημα μεταφοράς εξετράπη από την πορεία του με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων


Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου σε αγροτική περιοχή του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει έξι παράτυπους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, αρχικά δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα εντοπίστηκε να έχει εκτραπεί της πορείας του και να έχει ανατραπεί σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων διακινούμενων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Επιπλέον, μετά την ακινητοποίηση του οχήματος ο οδηγός διακινητής τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως εντοπίστηκε λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ όπως διαπιστώθηκε για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 16-11-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Εν συνεχεία, κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…