Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο

0

Μετά τη συμμετοχή του με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ

Στην Κομοτηνή βρέθηκε αυτό το διάστημα ο Κώστας Αντετοκούνμπο για στιγμές χαλάρωσης κι αποθεραπείας από την απαιτητική σεζόν που έληξε με τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ 2022 με την Εθνική Ελλάδας. Ο μπασκετμπολίστας της εθνικής επέλεξε γνωστό γυμναστήριο της πόλης για την αποθεραπεία του, ενώ δεν στέρησε την ευκαιρία από μικρούς αθλητές της πόλης να φωτογραφηθεί και να συνομιλήσει μαζί τους.

Η ανακοίνωση του γυμναστηρίου Αρμονία: Το αγαπημένο μας 37, ο υπεραθλητής Κώστας Αντετοκούνμπο που μας έκανε υπερήφανους με τις εξαιρετικές επιδόσεις του στο Eurobasket με την φανέλα της εθνικής μας, τίμησε το γυμναστήριο μας και την πόλη μας επιλέγοντας να κάνει εδώ την αθλητική του αποκατάσταση και να προετοιμαστεί για τους επόμενους υψηλούς στόχους που έχει θέσει.

Η ανακοίνωση της ομάδας μπάσκετ Άτλας Κομοτηνής: Στην Κομοτηνή βρίσκεται ο Διεθνής σέντερ Κώστας Αντετοκούνμπο, γεμίζοντας μπαταρίες μετά τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ. Τον αστέρα του ελληνικού μπάσκετ συνάντησαν πιτσιρίκια του αθλήματος και ανάμεσα τους ο δικός μας Δανιήλ Δεμίρης, που φωτογραφήθηκε μαζί του. Ο Κώστας συμβούλεψε τα παιδιά να προπονούνται και να υπηρετούν με αγάπη το άθλημα!

Πηγή Χρόνος

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…