Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σε Κομοτηνή και Σάπες το Σεπτέμβριο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Σε Κομοτηνή και Σάπες το Σεπτέμβριο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

0

Στο πλαίσιο της υποδοχής και της φιλοξενίας της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας του «Άξιον Εστί». Επίσκεψη του δημάρχου Μαρώνειας-Σαπών στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος προτίθεται να επισκεφθεί την Κομοτηνή και τις Σάπες στις αρχές του Σεπτεμβρίου για την υποδοχή της εικόνας της Παναγίας «Άξιον Εστί». Η εικόνα θα φιλοξενηθεί από το Άγιο Όρος στον καθεδρικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στις 6-12 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του προτίθεται να επισκεφθεί και την πόλη των Σαπών, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της περιοχής, με σχετική ανακοίνωσή του, με αφορμή την επίσκεψή του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Την έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών, κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, ο οποίος έγινε θερμά δεκτός από την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα του Δημάρχου και την ευλογία, συναίνεση και θερμή υποστήριξη του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα και αντικείμενό της ήταν η αποδοχή εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριάρχη της πρόσκλησής του να επισκεφτεί τις Σάπες την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 1 μ.μ. στο πλαίσιο της υποδοχής και της φιλοξενίας της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας του «Άξιον Εστί» από τη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…