Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η Σοφία Παπαδοπούλου αναπληρώνει το Γιάννη Παπαχρόνη στο δημοτικό συμβούλιο

Η Σοφία Παπαδοπούλου αναπληρώνει το Γιάννη Παπαχρόνη στο δημοτικό συμβούλιο

0

Δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση ορκωμοσίας ο Στέλιος Αρσενίου. «Τόπο στα νιάτα» γράφει λιτά στην επιστολή του προς το δήμο

Συζητήσεις εντός της παράταξης για τον νέο επικεφαλής. Εντός της εβδομάδας αναμένεται η απόφαση

Με επιστολή που κατέθεσε τη Δευτέρα 29/8/2022 στο δήμο Ξάνθης, ο Στέλιος Αρσενίου έκανε γνωστό ότι δεν αποδέχεται την πρόσκληση ορκωμοσίας, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα δημοτικού συμβούλου στη θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Παπαχρόνη. Στη λιτή επιστολή του σχετικά αναφέρει: «Σας ενημερώνω εγγράφως ότι δεν αποδέχομαι την πρόσκληση ορκωμοσίας για την κατάληψη της κενωθείσας θέσης του Δημοτικού Συμβούλου Ξάνθης». Μάλιστα, ο ίδιος κάτω από την υπογραφή του αναγράφει ιδιοχείρως «τόπος στα νιάτα», επεξηγώντας προφανώς το λόγο της απόφασής του, ενώ στο σχετικό ενημερωτικό του μήνυμα τόνισε: «Κληθείς να αποδεχθώ την αναπλήρωση του Γιάννη Παπαχρόνη στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, παραχώρησα τη θέση μου στην καταξιωμένη Σοφία Παπαδοπούλου, σχολιάζοντας: Τόπο στα νιάτα. Διαβεβαιώνω ευχαριστώντας εκ νέου, όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές του Μαΐου του 2019 πως θα μας εκφράζει μια ολοκληρωμένη και ακέραιη προσωπικότητα.

Με μήνυμα «τόπος στα νιάτα» δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση ορκωμοσίας στη θέση του Γ. Παπαχρόνη η Στέλιος Αρσενίου

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται η ορκωμοσία της Σοφίας Παπαδοπούλου

Επόμενη επιλαχούσα είναι η Σοφία Παπαδοπούλου, γνωστή για τη δράση της ως Εθελόντρια του Πανελληνίου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, η οποία και αναμένεται να ορκιστεί προς το τέλος της εβδομάδας.

Συζητήσεις για το νέο επικεφαλής της παράταξης

Εν τω μεταξύ δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Σαββάτου μεταξύ των μελών της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας», προκειμένου να οριστεί νέος επικεφαλής. Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί για χθες το απόγευμα, προκειμένου να διερευνηθούν οι απόψεις των μελών. Η επιλογή πάντως, θα γίνει ανάμεσα στους συμβούλους της παράταξης, δηλαδή τον Δημοσθένη Γεωργιάδη, το Χάρη Διαφωνίδη, τον Αφεντούλη Τσακιρίδη, τον Χρήστο Παπαχρόνη και, εκτός απροόπτου, τη Σοφία Παπαδοπούλου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…